Bereik jouw doelstellingen door beslissingen op data te baseren

Op dit moment doet content het werk. Maar hoe weet je zeker dat dit gebeurt zoals je verwacht? En wat doet je als dat niet zo is?

Wij kunnen je dagelijks gedetailleerde inzichten bieden waaruit blijkt hoe een campagne op diverse niveaus presteert. Traffic en engagement worden vergeleken met de doelstellingen, zowel op korte als op lange termijn. Conversiepercentages worden gemonitord en afgezet tegen de best presterende kanalen.

Deze actuele data bieden jou waardevolle inzichten waardoor proactief noodzakelijke maatregelen kunnen worden genomen om op koers te blijven en het uiteindelijke doel te bereiken: omzetgroei.

Het is niet mogelijk jouw content eenmalig te optimaliseren. Voor een goed resultaat dient een proces te worden ingericht waarin voortdurend wordt gesleuteld aan keyword onderzoek, tekstoptimalisatie en het ontwikkelen van nieuwe content.

Centagon helpt je periodiek met het zoeken naar kansen om nieuwe content te creëren om met jouw doelgroep verbonden te blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een schema waarin, gebaseerd op zoekvolumes, blogs worden geschreven over relevante onderwerpen.

Centagon lead_ services

Performance monitoring

Een grafische weergave van meerdere databronnen via KlipFolio Dashboards zal alle interne belanghebbenden overtuigen van de dagelijkse resultaten.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren (SEA)

Beheers de marketing-investeringen samen met toegewijde specialisten om het kwalitatieve resultaat veilig te stellen.

Meer informatie

Marketing automation

Onze Marketing Automation software biedt je de mogelijkheid om op een veilige manier data te verzamelen, inzichten hieruit te behalen en in contact te komen met je klanten.

Meer informatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Het creëren van organische resultaten kan eenvoudig lijken, maar het is daadwerkelijk het meest ingewikkelde proces. Het up-to-date houden van de kennis is cruciaal om zo een blijvend voordeel te bereiken ten opzichte van de concurrentie.

Meer informatie

Campagne management

'Manage expectations' van een advertentiebudget door resultaten met betrekking tot traffic en conversie te prognotiseren.

Meer informatie

Onze werkwijze:
4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Centagon heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale B2B marketing en communicatie. Op basis van deze zorgvuldig opgebouwde ervaring hebben we onze dienstverlening verdeeld in 4 segmenten. Hiermee biedt Centagon een volledig gecontroleerd proces voor geïntegreerde marketing:

Daarbij bereiden wij jouw team voor op de specifieke vragen rondom digitale marketing.

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Kies jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Meer sales leads

Meetbare leadgeneratie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen je helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat dynamisch gepersonaliseerde informatie geen toekomstig concept meer is.

Meer informatie

Effectievere content

Onze tekstschrijvers begrijpen je doelstelling. Zij kiezen hun woorden om de lezer te informeren en te betrekken terwijl ze zich ondertussen bewust zijn van het belang van de zoekcriteria.

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als je wilt dat je bezoekers in staat zijn je altijd en overal te vinden, dien je precies daar te zijn waar ze je verwachten.

Meer informatie

Meer online zichtbaarheid

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van je merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Beter zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Doeltreffend design

Resultaten zijn doorslaggevender voor je look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die je biedt.

Meer informatie

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.

Reporting, optimisation and integration

Performance monitoring

Informed choices based upon solid insights

Learn more

Customer journey optimisation

Customer engagement is all about continuous improvement based upon insights

Learn more

Search Engine Advertising (SEA)

Control your marketing investment with dedicated specialists ensures quality performance and piece of mind.

Learn more

Search Engine Optimisation (SEO)

Creating organic results may seem simple, but it actually is the most difficult process. Staying up-to-date on technology is a full time job to achieve a sustainable and competitive advantage.

Learn more