Doeltreffend design

Elke asset draagt bij aan de corporate identity

Of het nu gaat om een video, een verkooppresentatie, een beursstand of een leaflet, elke asset draagt bij aan de corporate identity van jouw organisatie. Hoe beter deze aansluiten op elkaar en op de propositie van de organisatie, hoe doeltreffender design en hoe geloofwaardiger de organisatie is.

Verbeter je branding en de gebruikservaring van jouw doelgroep

Het belang van een consistente huisstijl is zeer groot. Zeker nu de toename van het aantal communicatiekanalen iedere dag groeit. Iedereen wordt dagelijks blootgesteld aan ontelbare communicatie-uitingen, online en offline.

Een design dat impact maakt en zich kwalitatief onderscheidt van andere designs is met name in de B2B-markt uiterst belangrijk.

Of het nu gaat om een header bij een LinkedIn-post of een roll-up banner op een beurs: de corporate identity moet spreken en de boodschap dient duidelijk te zijn. Dit is voor ons de belangrijkste doelstelling voor ieder design.

Klaar om een impuls te geven aan jouw merk?

NEEM CONTACT OP

Overtuigende vormgeving in 4 stappen

Of je nu op zoek bent naar een allesomvattend creatief concept of naar een afzonderlijke communicatie-uiting, Centagon biedt services over het hele creatieve spectrum. Onze interne designstudio maakt het mogelijk om razendsnel creatieve assets van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leaflets, brochures, videoproducties en belevingsgerichte designs voor websites en apps.

1

Creatieve brainstormsessie

2

Message outline en conceptuele designvoorstellen

3

Fotografie, illustratie en videoregistratie

4

Creatieve ontwikkeling van de afzonderlijke campagneuitingen

Dit is Ralph.

Ralph is Account Consultant bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over brand design.

Ralph is bereikbaar via het volgende nummer (klik om direct te bellen):

+31 (0)6 18 59 47 67

Stel je vraag aan Ralph

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct


Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.
This is not correct

Bedankt voor je interesse.


Je ontvangt van ons een e-mail bevestiging en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.