think_

DIGITALE STRATEGIEËN

Leid nieuwe klanten naar jouw organisatie

Om een succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen moet je eerst onderzoeken waar, wanneer en hoe jouw doelgroep met je communiceert. Welke zoekwoorden zijn relevant binnen jouw doelgroep? Hoe ben je vertegenwoordigd op social media? Wat beweegt jouw klanten tot conversie?

Een digitale strategie is de essentiële start voor elk succesvol project

Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn leidend voor marketing. Dat is de reden dat we deze goals nooit uit het oog verliezen tijdens de ontwikkelprocessen binnen de geïntegreerde marketing.

Bij het doorontwikkelen van een relevant communicatieconcept tot een meetbaar resultaat zijn veel specialisten betrokken. Het hoger doel vormt daarbij niet voor elk individu een prioriteit. Een helikopterview om iedereen bij de les te houden is daarom essentieel.

Onze missie is om marketing een waardevolle contributie te laten leveren aan de ontwikkeling van jouw business. Dit vraagt om een gestructureerde en gecontroleerde werkwijze waarbij alle specialisten een focus houden op de best denkbare resultaten.

Wij geven jou de regie; vanaf de allereerste creatieve en conceptuele ideeën tot en met het moment waarop de klanten gaan communiceren met jouw website.

CENTAGON THINK_ DIENSTEN

Jouw business laten groeien door geïntegreerde marketing betekent dat jouw digitale strategie altijd en overal dient te worden toegepast.

Een strategische kick-off sessie met vertegenwoordigers van Sales en Marketing zal jouw intern betrokkenen op één lijn brengen en hen in staat stellen de waarde van digitale marketing te ervaren. Het zal hen tevens de kans bieden een 'performance-driven' strategie te ontwikkelen. Pas wanneer jouw bedrijfsdoelstellingen helder zijn geformuleerd gaan we focussen op specifieke tactieken en kanalen.

Onze werkwijze: 4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Wat is jouw uitdaging?

Bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie is het belangrijk te weten de actuele verhouding is tussen 'online' en jouw organisatie. Deze status kan worden ontleend aan zogenaamde 'maturity models'. Maar een snellere manier om te starten is het uitvoeren van een scan waaruit direct kan worden herleid in welke mate jouw online aanbod aansluit op de zoekacties van jouw klanten.

Centagon biedt deze dienstverlening. Selecteer jouw uitdaging hieronder om hier meer over te weten te komen.

Onze werkwijze: 4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Centagon heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale B2B marketing en communicatie. Op basis van deze zorgvuldig opgebouwde ervaring hebben we onze dienstverlening verdeeld in 4 segmenten. Hiermee biedt Centagon een volledig gecontroleerd proces voor geïntegreerde marketing:

Daarbij bereiden wij jouw team voor op de specifieke vragen rondom digitale marketing.

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Heb je een vraag of een uitdaging? Neem contact met ons op:

Walter van Houten

Account consultant
(Founder)

Léon Hendrix

Senior digital marketing
strategist (Founder)

Ralph Kuijper

Account consultant

René de Korte

Digital marketing strategist

Direct met iemand in contact?
Stuur ons een bericht met WhatsApp:


Scan de QR of
gebruik deze link naar

WhatsApp Web
Dit klopt niet
Dit klopt niet
Invullen a.u.b.
Invullen a.u.b.
Invullen a.u.b.

Dank u wel, wij nemen z.s.m. contact met u op.