Slim adverteren voor optimaal resultaat

Elke marketeer streeft naar een zo hoog mogelijk resultaat van zijn bestede advertentiebudget. Hij weet als geen ander dat dit een goed doordachte en sterk gefocuste advertentieplanning vereist.

Wat houdt online adverteren in?

Gericht online adverteren, via zoekmachine adverteren, is een efficiënte manier van online marketing om een sterker merk te creëren en te zorgen voor meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website.

Wanneer de doelgroep op het juiste moment wordt aangesproken met online advertenties is de kans groter dat zij jouw organisatie zien als relevante bron van informatie, of als geschikte organisatie die de oplossing biedt voor een probleem waar naar gezocht wordt.

De doelgroep benaderen met een treffende boodschap op het juiste moment in zijn beslissingsproces is het uitgangspunt. Het resultaat van gerichte search engine advertising: een brede naamsbekendheid en meer web verkeer. Dit in combinatie met de juiste content op jouw website zorgt dit voor meer conversies en kwalitatieve(re) leads.

Wat zijn de uitdagingen van Seach Engine Advertising (SEA)?

70% van al jouw potentiële klanten raadplegen Google als primaire informatiebron wanneer zij op zoek gaan naar de oplossing voor een uitdaging, zoeken naar een product of dienst. Op dat moment wil je als organisatie zichtbaar zijn en jouw toegevoegde direct kenbaar maken.

Wanneer je binnen de Top-5 resultaten van Google valt is de kans dat een potentiële klant jouw website bezoekt om een mogelijke oplossing voor die uitdaging te vinden is het grootst. Toch haalt nog steeds slechts een zesde van de B2B-bedrijven in Nederland die Top-5 posities in de resultatenpagina's van de zoekmachine. De kans om meer relevante bezoekers naar uw website te leiden is daarom mogelijk groter dan je denkt.

Search Engine Advertising maakt het mogelijk op korte termijn in een top notering te komen, waardoor de kans groter wordt dat potentiële klanten uw organisatie zien en overwegen. Hiermee vergroot je het verkeer naar je website en daarmee de kans op een relevante conversie.

Wat je van ons mag verwachten

Een op data gebaseerde en doelgerichte search engine advertising strategie en implementatie. Zo ben je gegarandeerd zichtbaar bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Online adverteren met ons team van SEA-specialisten zorgt voor meetbare voordelen:

Gegarandeerd zichtbaar bij jouw doelgroep met meetbare kosten per resultaat.
Advertentiemanagement op verschillende kanalen zoals zoekadvertenties, display, video en remarketing.
Frequente controle van resultaat, rapportage en optimalisatie acties.
Efficiëntere besteding van jouw marketingbudget

Maximaal resultaat in 6 stappen

Centagon helpt je te begrijpen hoe jouw doelgroep zich gedraagt op het web en hoe de concurrenten daarop reageren. Wij garanderen dat onze advertising strategieën gebaseerd zijn op data; lokaal, nationaal of wereldwijd gesegmenteerd volgens jouw doelgroepen.

Kickoff sessie om inzichten over uw organisatie te verzamelen

Zoekwoorden-onderzoek voor een optimale strategie

Ontwikkeling van een advertentie-strategie, planning en budgetbepaling

Ontwikkeling en lancering advertentie-campagnes

Monitor en optimaliseer advertentie-campagnes

Optimalisatie op basis van doelstellingen en verzamelde data.

Geïnteresseerd in een keyword quick-scan om jouw search engine advertising gericht op te starten?

Neem contact op

International campaigns

Performing keyword tests in various countries and languages requires a local expertise of the market. Legislation is different per country so your central concept may also require a regional approach. And of course sales engagement and distribution require regional interactions.

Simply stated, you need a regional execution in every country.

Neem contact op

Segmented
customer groups

When your marketing strategy applies a strict segmentation in product, geographical or brand approach we frequently see that a lot of keyword findings apply for all, despite of the apparent split-up of marcom focus.

We always work based on your guidance and focus our research to this area of need.

Neem contact op

Google
Advertising

The insights we receive from keyword research are often the input for a proof-of-concept phase. This phase consists of an Google advertising (Adwords campaign) being launced in one market.

The data is used for benchmarking and conversion measurement and is the input for an integral approach of advertising, content marketing and SEO.

Meer informatie

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan