SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Haal het maximale uit je advertentiebudget

Wanneer je online gaat adverteren, wil je natuurlijk het maximale uit je advertentiebudget halen. Maar hoe doe je dat? De Search Engine Advertising-specialisten van Centagon helpen je om het beste resultaat te halen uit je advertentiecampagnes.

Wat houdt SEA in?

SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren. Met een marktaandeel van meer dan 90% blijft Google de grootste zoekmachine ter wereld. Het middel om op zoek te gaan naar informatie over oplossingen, producten of diensten. Search Engine Advertising maakt het mogelijk om gericht te adverteren in deze zoekmachine zodat je zichtbaar bent voor relevante zoektermen voor jouw doelgroep. Niet alleen binnen de zoekmachine, maar ook op relevante themawebsites met behulp van een online banner (Google Display).

Zoekmachine adverteren is een snelle en efficiënte manier om zichtbaar te zijn en het juiste publiek binnen te halen op je website. De resultaten zijn volledig meetbaar en inzichtelijk, zodat het marketingbudget optimaal ingezet kan worden.

Wat zijn de uitdagingen?

Voor het opzetten van een advertentiestrategie is het belangrijk om je het volgende af te vragen:

Welke plek heeft zoekmachine adverteren binnen de algehele marketingstrategie? Welke zoekwoorden gebruikt mijn doelgroep om mijn producten of diensten te vinden? Hoe kan ik mijn advertentiebudget zo effectief mogelijk inzetten? Hoe kan ik de kracht van SEA versterken door middel van de juiste content? Stichtingen en non-profits hebben vaak een beperkt advertentiebudget, daarvoor biedt Google een oplossing door middel van gratis advertentiebudget via Google Ad Grants, waar wij ook bij kunnen ondersteunen.

Wat mag je van Centagon verwachten?

Centagon is erkend Google Ads Partner en heeft ervaring met nationale en internationale zoekmachine campagnes. Wij helpen organisaties met Google Search, Google Display & Remarketing, Google Ad Grants en YouTube-campagnes.

Centagon kan ondersteunen bij het complete advertentietraject, van het ontwikkelen van de strategie tot het opzetten van de campagnes en heldere rapportages van de resultaten. De advertentiestrategie die wij ontwikkelen is altijd datagebaseerd en doelgericht.

Wanneer je Centagon inschakelt voor online adverteren, zorgt dit voor meetbare voordelen:

Gegarandeerd zichtbaar bij jouw doelgroep met meetbare kosten per resultaat.

Advertentiemanagement op verschillende kanalen zoals zoekadvertenties, display, video en remarketing.

Frequente controle van resultaat, rapportage en optimalisatie acties.

Efficiëntere besteding van jouw marketingbudget

Maximaal SEA-resultaat in 6 stappen

We starten met een zoekwoordenonderzoek om in kaart te brengen hoe je doelgroep naar je oplossingen, producten of diensten op zoek is. Vervolgens brengen we concurrentie in kaart en houden we rekening met trends en ontwikkelingen in de markt. Dit combineren we met inzichten en ervaringen uit eerdere SEA-campagnes om te komen tot een optimale campagne die past bij jouw organisatie. Met behulp van de volgende 5 stappen komen wij tot het beste resultaat:

1

Kick-off sessie om inzichten te verzamelen

2

Doelstellingen vastleggen

4

Opzetten en activeren campagne

5

Opzetten en publiceren advertentie-campagnes

6

Optimaliseren advertentie​campagnes O.B.V. doelstellingen en verzamelde data

Geïnteresseerd in een keyword quickscan om jouw search engine advertising gericht op te starten?

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Ralph.

Ralph is Account Consultant bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over brand design.

Ralph is bereikbaar via het volgende nummer (klik om direct te bellen):

+31 (0)6 18 59 47 67

Stel je vraag aan Ralph

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct


Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.
This is not correct

Bedankt voor je interesse.


Je ontvangt van ons een e-mail bevestiging en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.