build_

CONTENT & AUTOMATION

Laat jouw content voor je werken

'Content is king' wordt vaak gezegd. Toch is dat geen vanzelfsprekendheid; vaak wordt content gecreëerd zonder strategisch fundament. Feitelijk dient elke afzonderlijke component te worden getoetst aan het criterium of deze bijdraagt aan de hogere doelstellingen.

Het overtuigen van een prospect gebeurt niet door eenmalige interactie. Doorgaans is een gefaseerde benadering noodzakelijk. Doelgerichte content, in gevarieerde formats, leidt een prospect via relevante inzichten naar de oplossing die jouw organisatie biedt.

In het digitale domein is een artikel meer dan zomaar een goed verhaal. Het achterliggende netwerk aan meta-data is minstens even belangrijk om er voor te zorgen dat jouw verhaal gevonden wordt en jouw klanten de juiste keuzes maken in de conversiefunnel.

Om er zeker van te zijn dat jouw bezoekers de keuzes maken die jij wil is een intelligente technologie cruciaal. Het bouwen van customer journey's op een intuïtieve manier helpt om gecompliceerde personalisatieprocessen in te regelen.

CENTAGON BUILD_ DIENSTEN

Onze werkwijze: 4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Centagon heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale B2B marketing en communicatie. Op basis van deze zorgvuldig opgebouwde ervaring hebben we onze dienstverlening verdeeld in 4 segmenten. Hiermee biedt Centagon een volledig gecontroleerd proces voor geïntegreerde marketing:

Daarbij bereiden wij jouw team voor op de specifieke vragen rondom digitale marketing.

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Selecteer jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Neem contact op met Centagon

This is not correct
This is not correct
This is not correct

Bedankt voor je interesse

We hebben je aanvraag ontvangen! Er is een bevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgeven. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met je opnemen.