Laat jouw content voor je werken

'Content is king' wordt vaak gezegd. Toch is dat geen vanzelfsprekendheid; vaak wordt content gecreëerd zonder strategisch fundament. Feitelijk dient elke afzonderlijke component te worden getoetst aan het criterium of deze bijdraagt aan de hogere doelstellingen.

Het overtuigen van een prospect gebeurt niet door eenmalige interactie. Doorgaans is een gefaseerde benadering noodzakelijk. Doelgerichte content, in gevarieerde formats, leidt een prospect via relevante inzichten naar de oplossing die jouw organisatie biedt.

In het digitale domein is een artikel meer dan zomaar een goed verhaal. Het achterliggende netwerk aan meta-data is minstens even belangrijk om er voor te zorgen dat jouw verhaal gevonden wordt en jouw klanten de juiste keuzes maken in de conversiefunnel.

Om er zeker van te zijn dat jouw bezoekers de keuzes maken die jij wil is een intelligente technologie cruciaal. Het bouwen van customer journey's op een intuïtieve manier helpt om gecompliceerde personalisatieprocessen in te regelen.

Content build_ diensten

Brand design

Terwijl communicatiekanalen steeds diverser raken, wordt het in stand houden van een consistente brand een steeds belangrijker aspect bij het bouwen van een duurzame relatie met uw publiek.

Meer informatie

Contentmarketing

Als digitale marketeer is het jouw verantwoordelijkheid om precies op het juiste moment en op de juiste plaats relevante content te presenteren in de customer journey. Om vervolgens vast te stellen dat het gelukt is.

Meer informatie

Marketing automation

Onze Marketing Automation software biedt je de mogelijkheid om op een veilige manier data te verzamelen, inzichten hieruit te behalen en in contact te komen met je klanten.

Meer informatie

Onze werkwijze:
4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Centagon heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale B2B marketing en communicatie. Op basis van deze zorgvuldig opgebouwde ervaring hebben we onze dienstverlening verdeeld in 4 segmenten. Hiermee biedt Centagon een volledig gecontroleerd proces voor geïntegreerde marketing:

Daarbij bereiden wij jouw team voor op de specifieke vragen rondom digitale marketing.

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Kies jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Meer sales leads

Meetbare leadgeneratie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen je helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat dynamisch gepersonaliseerde informatie geen toekomstig concept meer is.

Meer informatie

Effectievere content

Onze tekstschrijvers begrijpen je doelstelling. Zij kiezen hun woorden om de lezer te informeren en te betrekken terwijl ze zich ondertussen bewust zijn van het belang van de zoekcriteria.

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als je wilt dat je bezoekers in staat zijn je altijd en overal te vinden, dien je precies daar te zijn waar ze je verwachten.

Meer informatie

Meer online zichtbaarheid

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van je merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Beter zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Doeltreffend design

Resultaten zijn doorslaggevender voor je look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die je biedt.

Meer informatie

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.

Content & infrastructure

Marketing automation

Our tools empower you to securely collect, manage, learn and interact with your customer data.

Learn more

Content marketing

What you don't see is just as important as what you do see!

Learn more

Lead profiling

Safely manage and prepare your leads to ensure quality actions for sales

Learn more

Persuasive design

your visitor will decide which design really works.

Learn more