Geïntegreerde marketing is de beste manier om Sales te bedienen

‘Lead scoring’ maakt het mogelijk om jouw leads te sorteren op volgorde van relevantie. Door bezoekersgedrag te analyseren kan worden afgeleid waar potentiële klanten zich bevinden. Na kwalificatie van bezoekers kan sales hiermee direct aan de slag.

De samenwerking tussen marketing en sales kan beter

Marketing en Sales werken in veel organisaties niet voldoende samen om nieuwe leads om te zetten naar klanten. In de B2B-markt zoekt meer dan 90% van de klanten eerst online naar relevante informatie voordat contact wordt opgenomen met een verkoopmedewerker. Dit zoekproces is een commerciële kans. Een soepele samenwerking om deze informatie op het juiste moment bij prospects te bezorgen en de kansen op te volgen is daarom essentieel.

Weten waar een bezoeker naar op zoek is en de terugkerende bezoeker direct herkennen is cruciaal. Alleen op die manier zal je in staat blijken de online relatie te ontwikkelen van bezoeker tot gekwalificeerde prospect.

'Lead' kwalificatie is daarom de eerste, onmisbare stap richting sales. Alleen wanneer de samenwerking tussen marketing & sales optimaal is, kunnen de afdelingen gezamenlijk potentiële klanten door de salesfunnel leiden.

Promoveer bezoekers tot potentiële kopers

Centagon faciliteert workshops waarin Marketing & Sales worden begeleid om samen ‘lead scoring criteria’ te definiëren en hoe marketing automation processen dienen te worden ingericht. Uw teams leren hoe een ‘accepted sales lead' kan worden herkend en hoe deze kan worden geconverteerd tot een “sales qualified lead’. Begrippen die cruciaal zijn binnen uw marketingstrategie omdat ze laten zien wat de invloed is van content op het uiteindelijke resultaat.

Ervaring door het werken met B2B multinationals. Dit type dienstverlening vraagt om specialistische expertise op het gebied van Marketing Automation systems en Customer Relation Management (CRM) met tools zoals SalesForce en MicroSoft Dynamics.

Boek een workshop

Bezoekers omzetten naar potentiële kopers

Centagon faciliteert workshops waarin Marketing & Sales worden begeleid om samen ‘lead scoring criteria’ te definiëren en hoe marketing automation processen dienen te worden ingericht. Jouw teams leren hoe een ‘accepted sales lead' kan worden herkend en hoe deze kan worden geconverteerd tot een “sales qualified lead". Begrippen die cruciaal zijn binnen jouw marketingstrategie omdat ze laten zien wat de invloed van inhoud kan zijn op het uiteindelijke resultaat.

Centagon heeft jarenlange ervaring met B2B multinationals en weet wat dit type dienstverlening aan specialistische expertise vraagt. Uiteraard komt ook de integratie met Customer Relationship Management (CRM) systemen uitgebreid aan bod.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Marketing automation

Onze Marketing Automation software biedt u de mogelijkheid om op een veilige manier data te verzamelen, inzichten hieruit te behalen en in contact te komen met uw klanten.

Meer informatie

Keyword research B2B

Zoekmachineonderzoek zal de inzichten bieden die nodig zijn voor de digitale transformatie van uw business. Uw klanten zullen u vertellen waarnaar ze op zoek zijn.

Meer informatie

Performance monitoring

Een grafische weergave van meerdere databronnen via KlipFolio Dashboards zal alle interne belanghebbenden overtuigen van uw dagelijkse resultaten.

Meer informatie

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Kies jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Meer sales leads

Meetbare lead-generatie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen u helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat dynamisch gepersonaliseerde informatie geen toekomstig concept meer is.

Meer informatie

Effectievere content

Onze tekstschrijvers begrijpen uw doelstelling. Zij kiezen hun woorden om de lezer te informeren en te betrekken terwijl ze zich ondertussen bewust zijn van het belang van de zoekcriteria.

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als u wilt dat uw bezoekers in staat zijn u altijd en overal te vinden, dient u precies daar te zijn waar ze u verwachten.

Meer informatie

Meer online zichtbaarheid

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van uw merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Beter zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Doeltreffend design

Resultaten zijn doorslaggevender voor uw look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die u biedt.

Meer informatie

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot lead generatie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.