Klantbewustzijn en loyaliteit zullen
toenemen door een sterke merkbeleving

De kracht, de herinneringswaarde en de aanwezigheid van uw merk hangt af van een juiste mix tussen een heldere merkstrategie, out-of-the-box creativiteit en een volhardende consistentie bij elk contact met de klant.

Kwaliteitscontrole in elke fase van het proces garanderen effectiviteit

Het bewaken van uw merk via alle verschillende kanalen is een zware verantwoordelijkheid. Centagon past de nieuwste technieken toe om de consistentie van de presentatie op elk afzonderlijk kanaal te kunnen garanderen. Hoge kwaliteit merkbeleving en, nog belangrijker, een optimale gebruikerservaring.

Gerelateerde diensten

Brand design

Terwijl communicatiekanalen steeds diverser raken, wordt het in stand houden van een consistente brand een steeds belangrijker aspect bij het bouwen van een duurzame relatie met uw publiek.

Meer informatie

Keyword research B2B

Zoekmachineonderzoek zal de inzichten bieden die nodig zijn voor de digitale transformatie van uw business. Uw klanten zullen u vertellen waarnaar ze op zoek zijn.

Meer informatie

Content marketing

Als digitale marketeer is het uw verantwoordelijkheid om precies op het juiste moment en op de juiste plaats relevante content te presenteren in de customer journey. Om vervolgens vast te stellen dat het gelukt is.

Meer informatie

Een multi-disciplinaire aanpak op huisstijlontwikkeling

Na een succesvolle afscheiding van NXP Semiconductors stond het nieuwe Nexperia voor de uitdagende taak een fris en inspirerend merk te introduceren. Als één van de partners gaf Centagon ondersteuning in de vorm van strategische, creatieve en praktische begeleiding bij de wereldwijde introductie van het nieuwe merk.

Bekijk deze case

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Kies jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Meer sales leads

Meetbare lead-generatie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen u helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat dynamisch gepersonaliseerde informatie geen toekomstig concept meer is.

Meer informatie

Effectievere content

Onze tekstschrijvers begrijpen uw doelstelling. Zij kiezen hun woorden om de lezer te informeren en te betrekken terwijl ze zich ondertussen bewust zijn van het belang van de zoekcriteria.

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als u wilt dat uw bezoekers in staat zijn u altijd en overal te vinden, dient u precies daar te zijn waar ze u verwachten.

Meer informatie

Meer online zichtbaarheid

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van uw merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Beter zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Doeltreffend design

Resultaten zijn doorslaggevender voor uw look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die u biedt.

Meer informatie

Klaar om direct te starten met geïntegreerde marketing?

Kies de eenvoudigste weg

We begrijpen dat de transformatie naar geïntegreerde markering overweldigend kan zijn wanneer u zaken overweegt zoals marketing automation, zoekmachineadverteren en optimalisatie, content marketing en veel meer nieuwe concepten.

Kies daarom de eenvoudigste weg. Start met een kleine stap en laat onze specialisten uw team stap voor stap door het proces begeleiden. Zij zorgen ervoor dat iedereen zo snel mogelijk up-to-speed is. Neem contact op voor een afspraak!

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.