lead_

RAPPORTAGE, OPTIMALISATIE & CAMPAGNEMANAGEMENT

Bereik jouw doelstellingen door beslissingen op data te baseren

Op dit moment doet content het werk. Maar hoe weet je zeker dat dit gebeurt zoals je verwacht? En wat doet je als dat niet zo is?

Wij kunnen je dagelijks gedetailleerde inzichten bieden waaruit blijkt hoe een campagne op diverse niveaus presteert. Traffic en engagement worden vergeleken met de doelstellingen, zowel op korte als op lange termijn. Conversiepercentages worden gemonitord en afgezet tegen de best presterende kanalen.

Deze actuele data bieden jou waardevolle inzichten waardoor proactief noodzakelijke maatregelen kunnen worden genomen om op koers te blijven en het uiteindelijke doel te bereiken: omzetgroei.

Het is niet mogelijk jouw content eenmalig te optimaliseren. Voor een goed resultaat dient een proces te worden ingericht waarin voortdurend wordt gesleuteld aan keyword onderzoek, tekstoptimalisatie en het ontwikkelen van nieuwe content.

Centagon helpt je periodiek met het zoeken naar kansen om nieuwe content te creëren om met jouw doelgroep verbonden te blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een schema waarin, gebaseerd op zoekvolumes, blogs worden geschreven over relevante onderwerpen.

Onze werkwijze: 4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Centagon heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale B2B marketing en communicatie. Op basis van deze zorgvuldig opgebouwde ervaring hebben we onze dienstverlening verdeeld in 4 segmenten. Hiermee biedt Centagon een volledig gecontroleerd proces voor geïntegreerde marketing:

Daarbij bereiden wij jouw team voor op de specifieke vragen rondom digitale marketing.

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Selecteer jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Heb je een vraag of een uitdaging? Neem contact met ons op:

Walter van Houten

Account consultant
(Founder)

Léon Hendrix

Senior digital marketing
strategist (Founder)

Ralph Kuijper

Account consultant

René de Korte

Digital marketing strategist

Direct met iemand in contact?
Stuur ons een bericht met WhatsApp:


Scan de QR of
gebruik deze link naar

WhatsApp Web
Dit klopt niet
Dit klopt niet
Invullen a.u.b.
Invullen a.u.b.
Invullen a.u.b.

Dank u wel, wij nemen z.s.m. contact met u op.