STERKERE BETROKKENHEID

Verbeter de beleving met gepersonaliseerde inhoud

Je zou verwachten dat het bouwen en onderhouden van inhoud voor een individuele klant een gigantische taak is. Toch is de webtechnologie tegenwoordig zo sterk ontwikkeld dat een gepersonaliseerde aanpak de standaard is geworden.

Technologie en kosten zijn niet langer een obstakel voor gepersonaliseerde content

Als consumenten ervaren we dagelijks gepersonaliseerde diensten van grote service providers. Bedrijven zoals Netflix zijn trendsettend om hun dienstverlening te organiseren vanuit een gepersonaliseerd concept.

Talloze onderzoeken wijzen uit dat de belangrijkste reden om content niet te personaliseren een gebrek aan technologie en middelen is. Om te begrijpen hoe beide factoren kunnen worden overwonnen is het belangrijk te weten wat er voor nodig is om gepersonaliseerde informatie te presenteren.

Het presenteren van de juiste inhoud

De benadering is volledig gebaseerd op data. Doelgroepsegmentatie, gedragsmatige data en resultaten per kanaal vormen onmisbare schakels in dat proces. Deze informatie helpt je te identificeren welke inhoud relevant is voor de bezoeker.

Technologie maakt het mogelijk het bezoekersgedrag te typeren. Door deze typering wordt specifieke kennis opgebouwd die het mogelijk maakt de juiste opvolgende informatie te presenteren. Tenslotte wordt op basis van gedragsdata voorspeld wat de volgende stap zal zijn en wordt, daarop vooruitlopend, inhoud samengesteld die de opmaat vormt naar een vooraf bepaald doel.

Centagon biedt tools die het mogelijk maken deze gepersonaliseerde interactie te bouwen voor specifieke doelgroepen. De dialoog is gepersonaliseerd en elke afzonderlijke fase kan worden geregeld via ‘customer journey modelling’.

GERELATEERDE DIENSTEN

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Selecteer jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om gepersonaliseerde 'customer journeys' kunt opzetten

Gebaseerd op data en jarenlange ervaring in traffic- en lead-generatie helpen onze experts op het gebied van digitale strategie bij het definiëren van uw online uitdagingen.

Samen met u zullen zij ons creatieve team inspireren met maar één doel voor ogen: converteren.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe gepersonaliseerde customer journeys kunnen worden ingericht en onderhouden met onze marketing automation tools.

Heb je een vraag of een uitdaging? Neem contact met ons op:

Walter van Houten

Account consultant
(Founder)

Léon Hendrix

Senior digital marketing
strategist (Founder)

Ralph Kuijper

Account consultant

René de Korte

Digital marketing strategist

Direct met iemand in contact?
Stuur ons een bericht met WhatsApp:


Scan de QR of
gebruik deze link naar

WhatsApp Web
Dit klopt niet
Dit klopt niet
Invullen a.u.b.
Invullen a.u.b.
Invullen a.u.b.

Dank u wel, wij nemen z.s.m. contact met u op.