Verbeter de beleving met gepersonaliseerde content

Je zou verwachten dat het bouwen en onderhouden van content voor een individuele klant een complexe taak is. De webtechnologie heeft zich inmiddels echter ontwikkeld op een manier waarbij customer journeys eerder de standaard dan een futuristisch concept zijn geworden.

Technologie en kosten zijn niet langer een obstakel voor gepersonaliseerde content

Als consumenten ervaren we dagelijks gepersonaliseerde diensten van grote service providers. Bedrijven zoals Netflix zijn trendsettend om hun dienstverlening te organiseren vanuit een gepersonaliseerd concept.

Talloze onderzoeken wijzen uit dat de belangrijkste reden om content niet te personaliseren een gebrek aan technologie en middelen is. Om te begrijpen hoe beide factoren kunnen worden overwonnen is het belangrijk te weten wat er voor nodig is om gepersonaliseerde informatie te presenteren.

Het presenteren van de juiste inhoud

De benadering is volledig gebaseerd op data. Doelgroepsegmentatie, gedragsmatige data en resultaten per kanaal vormen onmisbare schakels in dat proces. Deze informatie helpt je te identificeren welke inhoud relevant is voor de bezoeker.

Technologie maakt het mogelijk het bezoekersgedrag te typeren. Door deze typering wordt specifieke kennis opgebouwd die het mogelijk maakt de juiste opvolgende informatie te presenteren. Tenslotte wordt op basis van gedragsdata voorspeld wat de volgende stap zal zijn en wordt, daarop vooruitlopend, inhoud samengesteld die de opmaat vormt naar een vooraf bepaald doel.

Centagon biedt tools die het mogelijk maken deze gepersonaliseerde interactie te bouwen voor specifieke doelgroepen. De dialoog is gepersonaliseerd en elke afzonderlijke fase kan worden geregeld via ‘customer journey modelling’.

Gerelateerde diensten

Marketing automation

Onze Marketing Automation software biedt u de mogelijkheid om op een veilige manier data te verzamelen, inzichten hieruit te behalen en in contact te komen met uw klanten.

Meer informatie

Content marketing

Als digitale marketeer is het uw verantwoordelijkheid om precies op het juiste moment en op de juiste plaats relevante content te presenteren in de customer journey. Om vervolgens vast te stellen dat het gelukt is.

Meer informatie

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Kies jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Meer sales leads

Meetbare lead-generatie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen u helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat dynamisch gepersonaliseerde informatie geen toekomstig concept meer is.

Meer informatie

Effectievere content

Onze tekstschrijvers begrijpen uw doelstelling. Zij kiezen hun woorden om de lezer te informeren en te betrekken terwijl ze zich ondertussen bewust zijn van het belang van de zoekcriteria.

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als u wilt dat uw bezoekers in staat zijn u altijd en overal te vinden, dient u precies daar te zijn waar ze u verwachten.

Meer informatie

Meer online zichtbaarheid

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van uw merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Beter zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Doeltreffend design

Resultaten zijn doorslaggevender voor uw look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die u biedt.

Meer informatie

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om gepersonaliseerde 'customer journeys' kunt opzetten

Gebaseerd op data en jarenlange ervaring in traffic- en lead-generatie helpen onze experts op het gebied van digitale strategie bij het definiëren van uw online uitdagingen.

Samen met u zullen zij ons creatieve team inspireren met maar één doel voor ogen: converteren.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe gepersonaliseerde customer journeys kunnen worden ingericht en onderhouden met onze marketing automation tools.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.