Bewezen resultaten zullen de effectiviteit van marketing en sales versterken

Het is niet altijd eenvoudig voor een marketeer het management te overtuigen van de waarde van geïntegreerde marketing. Maar gerichte en geïntegreerde campagnes met begrijpelijke marketingresultaten zullen elke intern belanghebbende absoluut overtuigen.

Totaaloplossingen voor digitale marketing

Centagon biedt Marketing Automation en Profile Management tools in combinatie met het analytisch vermogen om jouw marketing data op waarde te schatten. Wij presenteren inzichtelijke rapportages die kunnen worden gedeeld met andere belanghebbenden. Onze data-specialisten bieden ondersteuning om relevante bedrijfsdata te interpreteren en deze beknopt weer te geven in overzichtelijke dashboards.

Gerelateerde diensten

Marketing automation

Onze Marketing Automation software biedt u de mogelijkheid om op een veilige manier data te verzamelen, inzichten hieruit te behalen en in contact te komen met uw klanten.

Meer informatie

Performance monitoring

Een grafische weergave van meerdere databronnen via KlipFolio Dashboards zal alle interne belanghebbenden overtuigen van uw dagelijkse resultaten.

Meer informatie

Analytics

Richt uw Analytics in op de lange termijn in plaats van op de korte. En verzamel liever te veel dan te weinig data.

Meer informatie

Wat is jouw doelstelling?

Door middel van praktische, internationale business cases kunnen we laten zien hoe je kunt starten met digitale marketing of jouw marketingprocessen kunt optimaliseren.

Kies jouw doelstelling en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden naar een volgend niveau op het gebied van geïntegreerde marketing.

Meer sales leads

Meetbare lead-generatie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen u helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat dynamisch gepersonaliseerde informatie geen toekomstig concept meer is.

Meer informatie

Effectievere content

Onze tekstschrijvers begrijpen uw doelstelling. Zij kiezen hun woorden om de lezer te informeren en te betrekken terwijl ze zich ondertussen bewust zijn van het belang van de zoekcriteria.

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als u wilt dat uw bezoekers in staat zijn u altijd en overal te vinden, dient u precies daar te zijn waar ze u verwachten.

Meer informatie

Meer online zichtbaarheid

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van uw merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Beter zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Doeltreffend design

Resultaten zijn doorslaggevender voor uw look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die u biedt.

Meer informatie

Op zoek naar betere marktinzichten?

Overzichtelijke weergave van alle KPI data in KlipFolio dashboards

We begrijpen dat de transformatie naar geïntegreerde marketing overweldigend kan zijn wanneer u Marketing Automation, Search Engine Advertising en optimalisatie, Content Marketing en meer noviteiten overweegt.

De specialisten van Centagon begeleiden u graag bij het doorlopen van dit uitdagende proces.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.