Wat houdt marketing automation in?

Marketing automation houdt in dat je gebruikmaakt van een geautomatiseerd systeem om bezoekers, leads en prospects aan je te binden en ze door de customer journey heen te loodsen. Dankzij marketing automation kun je ze al in een vroeg stadium van de customer journey bereiken en aan je binden. Dit vergroot de kans op een uiteindelijke conversie.

Wat zijn de uitdagingen?

Beschikbare marketing automation tools komen vaak in onvoldoende mate tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers. De grootste wens: volledige controle over customer journey's vanuit een flexibel, toegankelijk en integraal platform. Daarbij wil je ook leren welke content wel of juist niet goed scoort, zodat je daar acties op kunt ondernemen en de juiste content kunt aanbieden aan de juiste bezoekers. Door middel van lead scoring kun je waardes toekennen en profielen opbouwen. Wij maken hiervoor gebruik van het marketing automation platform Opptylab, dat dit allemaal mogelijk maakt.

Wat mag je van Centagon verwachten?

Centagon bouwt geen website, maar we leveren alles wat nodig is om effectief leads te genereren. Dat doen we met behulp van een marketing automation tool met alle wenselijke functionaliteit voor geïntegreerde marketing.

Eén geïntegreerde oplossing voor het bouwen van een website, e-mailmarketing, lead-identificatie, profile management, personalisatie en lead scoring.
Snel configureerbare marketing automation flows voor marketeers, maar ook voor webbouwers of marketingbureaus.
Gebruiksvriendelijk voor de marketeer, maar hoogst configureerbaar voor de professional.

Weten hoe wij jou kunnen helpen met het behalen van je doelstellingen?

Plan een gratis webconsult met een van onze strategen of specialisten.

Gratis consult

Inschrijven voor een gratis consult

Wat houdt dat in?

Een gratis web consult van Centagon bestaat uit een sessie van een halfuur. Om de sessie zo effectief mogelijk te houden sluit een specialist aan met expertise rondom jouw vraagstuk. Zo kom je altijd iemand te spreken die jou professionele taal spreekt. Wel zo gemakkelijk.

Vragen over content? Dan kom je waarschijnlijk in gesprek met Myrna of Maartje. Een complex SEO vraagstuk? Paul helpt je graag verder. Je online advertising heeft niet het gewenste resultaat? Tom duikt graag met je in de data. Wil jij meer weten over digitale transformatie? Dan is Marijn de juiste persoon.

Het web consult vindt plaats via Skype, zo kunnen we wanneer nodig ook bestanden en schermen delen. Mocht je naar ons kantoor willen komen mag dit natuurlijk ook. Het consult is gratis en natuurlijk 100% vrijblijvend!

Voor meer overkoepelende strategische sessies nodigen we je daarnaast graag uit voor onze design sprint. Die vind je hier.

Inschrijven

Vul hier je voornaam in

Vul hier je achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

Voor welke organisatie ben je werkzaam?

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Server unavailable, please reload this page.

Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met het feit dat wij u telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen. Centagon behoudt de mogelijkheid om de sessie eenzijdig te annuleren wanneer er een aanvraag wordt gedaan die niet is gebonden aan Centagon's dienstenpakket. De interactieve sessie is puur informatief. Aan data gepresenteerd in de sessie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedankt voor je interesse!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om kort kennis te maken en een mogelijke datum te plannen. Daarnaast bespreken we graag de overige vragen die je misschien nog hebt.

Je ontvangt tevens een bevestiging van je vraag per e-mail.

Marketing automation in 4 stappen

Marketing automation start met het in kaart brengen van de buyer persona’s en de customer journey. Met behulp van deze inzichten kan de juiste content ontwikkeld worden en het platform ingericht worden. Vervolgens starten we met het verrijken van de profielen en het aanbieden van de juiste content op het juiste moment met als uiteindelijke doel: converteren.

Buyer persona’s en customer journeys in kaart brengen

Content ontwikkelen en platform inrichten

MQL’s (leads) verzamelen en lead nurturing (profielverrijking)

Conversie naar SQL

Neem contact op voor een presentatie

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Sander:

Sander is Managing Director & Senior Digital Marketingstrateeg bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over leadgeneratie en online marketing-strategie.

Bel Sander

Sander is bereikbaar via het volgende nummer
(klik om direct te bellen):

+31 (0)6 51 70 20 97

Stel je vraag aan Sander:

Vul hier je voornaam in

Vul hier je achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

Voor welke organisatie ben je werkzaam?

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Server unavailable, please reload this page.

Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.

Bedankt voor je interesse!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om kort kennis te maken. Je ontvangt tevens een bevestiging van je vraag per e-mail.

Mogelijk vind je deze artikelen ook interessant

thumbnail

Lapinus - Effectief je merk positioneren met contentmarketing

thumbnail

NIBE - Van onbekende bezoekers naar gekwalificeerde leads