Neem de regie van jouw digitale marketing

Jouw digitale infrastructuur dient flexibel maar tegelijk robuust te zijn, veilig maar ook toegankelijk. De presentatie op alle verschillende schermen moet onberispelijk zijn. Maar bovenal dienen er leads gegenereerd te worden die bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

Volledige controle over 'customer journeys' met één toegankelijk platform

Naarmate Centagon dieper ingewijd raakte in digitale marketing voor het B2B-segment werd duidelijk dat de beschikbare tools in onvoldoende mate tegemoet kwamen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Dus besloten we ons eigen platform te ontwikkelen.

Sindsdien bouwt en onderhoudt een team van software specialisten een slim platform specifiek voor marketing automation. Dit biedt alle structuur, controle en flexibiliteit die nodig is om een digitale marketingstrategie uit te voeren met een constante focus voor het meest belangrijke aspect jouw data.

Alle functionaliteit die je nodig hebt

Het 'marketing automation platform' laat je intuïtief jouw inhoud ontwikkelen; het organiseert een flexibel registratieproces, ondersteunt gepersonaliseerde inhoud en email-dialogen. Het regelt de campagnes en groepmailings. En met de overzichtelijke 'customer journey builder' is het eenvoudig geautomatiseerde processen in te regelen en interactie-mechanismes te ontwikkelen.

Aan het platform worden voortdurend nieuwe opties toegevoegd die er stuk voor stuk op gericht zijn jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Kortom, wij zorgen ervoor dat de informatie is ontworpen, samengesteld en 'getagd' voor meetbare resultaten. De verzamelde data uit het platform kan volledig worden geïntegreerd in jouw huidige CRM-systeem.

Centagon bouwt tenslotte niet de website maar levert een verkoopondersteunend instrument dat effectief leads genereert.

De out-of-the-box marketing automation modules van Centagon

  • Content management
  • Landing page management
  • Maximum design flexibility
  • Business blogging
  • SEO tools
  • Email marketing platform
  • Audience list management
  • Prospect identification
  • Lead tracking

Wat je van ons mag verwachten

Alle wenselijke functionaliteit voor state-of-the-art geïntegreerde marketing. Van content management en ontwerp tot en met het organiseren van de registraties. Van het bouwen van een geautomatiseerde customer journey tot het regelen van jouw e-mail dialogen. En van het ontwikkelen van gepersonaliseerde content en progressief profielmanagement tot het uitwisselen van data met het bestaande CRM-systeem.

Organiseer jouw inhoud, geautomatiseerde dialogen, mailings en profielverrijking binnen eenzelfde omgeving
Beveiligd data management volgens de eisen van GDPR en CRM integratie
Eenvoudige intuïtieve controle over het marketing automation proces

Een platform met 4 kernfunctionaliteiten die volledige regie over jouw marketing garanderen

Er bestaan letterlijk duizenden tools die kunnen worden toegepast om geïntegreerde marketing te bereiken. Het combineren van verschillende tools om controle over de dialoog met de klant te behouden blijkt een flinke uitdaging. Wij hebben 4 kernfunctionaliteiten geïntegreerd in het Centagon Marketing Automation platform waarmee content, mailverkeer en customer journeys kunnen worden ingeregeld. Bovendien vindt de interactie van data met jouw bestaande sales tools plaats via de strengste beveiligingsprotocollen.

Contentmanagement met voldoende bewegingsvrijheid voor ontwerpers

Intuïtieve marketing automation voor gepersonaliseerde beleving

Beveiligde 'lead nurturing' en profielkwalificatie geschikt voor CRM-uitwisseling

Bulk en dialoog mail management

Neem contact op voor een presentatie

Neem contact op

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan