MARKETING AUTOMATION

Pak de regie over jouw digitale marketing

De juiste informatie op het juiste moment: het is mogelijk door middel van marketing automation. Op die manier genereer je leads die bijdragen aan jouw organisatie. Maar hoe doe je dit op een manier die flexibel en beheersbaar is? Centagon heeft de oplossing met een passend marketing automation platform.

Wat houdt marketing automation in?

Marketing automation houdt in dat je gebruikmaakt van een geautomatiseerd systeem om bezoekers, leads en prospects aan je te binden en ze door de customer journey heen te loodsen. Dankzij marketing automation kun je ze al in een vroeg stadium van de customer journey bereiken en aan je binden. Dit vergroot de kans op een uiteindelijke conversie.

Wat zijn de uitdagingen?

Beschikbare marketing automation tools komen vaak in onvoldoende mate tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers. De grootste wens: volledige controle over customer journey's vanuit een flexibel, toegankelijk en integraal platform. Daarbij wil je ook leren welke content wel of juist niet goed scoort, zodat je daar acties op kunt ondernemen en de juiste content kunt aanbieden aan de juiste bezoekers. Door middel van lead scoring kun je waardes toekennen en profielen opbouwen. Wij maken hiervoor gebruik van het marketing automation platform Opptylab, dat dit allemaal mogelijk maakt.

Wat mag je van Centagon verwachten?

Centagon bouwt geen website, maar we leveren alles wat nodig is om effectief leads te genereren. Dat doen we met behulp van een marketing automation tool met alle wenselijke functionaliteit voor geïntegreerde marketing.

Eén geïntegreerde oplossing voor het bouwen van een website, e-mailmarketing, lead-identificatie, profile management, personalisatie en lead scoring.

Snel configureerbare marketing automation flows voor marketeers, maar ook voor webbouwers of marketingbureaus.

Gebruiksvriendelijk voor de marketeer, maar hoogst configureerbaar voor de professional.

Weten hoe wij jou kunnen helpen met het behalen van je doelstellingen?

Plan een gratis webconsult met een van onze strategen of specialisten.

Wat houdt dat in?

Een gratis consult van Centagon bestaat uit videocall van een halfuur met één van onze specialisten. Om de sessie zo effectief mogelijk te houden sluit een specialist aan met expertise rondom jouw vraagstuk. Zo spreek je altijd iemand die jou verder kan helpen. Wel zo gemakkelijk. Het consult vindt plaats via Zoom, zodat we wanneer nodig ook bestanden en schermen kunnen delen. Mocht je naar ons kantoor willen komen, dan mag dat natuurlijk ook. Het consult is gratis en natuurlijk 100% vrijblijvend! Als je behoefte hebt aan een overkoepelende strategische sessie, dan nodigen we je graag uit voor onze design sprint.

Inschrijven

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct

Bedankt voor je aanvraag

Wij hebben zojuist een e-mail verzonden ter bevestiging van je aanvraag!

Marketing automation in 4 stappen

Marketing automation start met het in kaart brengen van de buyer persona’s en de customer journey. Met behulp van deze inzichten kan de juiste content ontwikkeld worden en het platform ingericht worden. Vervolgens starten we met het verrijken van de profielen en het aanbieden van de juiste content op het juiste moment met als uiteindelijke doel: converteren.

1

Buyer persona’s en customer journeys in kaart brengen

2

Content ontwikkelen en platform inrichten

3

MQL’s (leads) verzamelen en lead nurturing (profielverrijking)

4

Conversie naar SQL

Neem contact op voor een presentatie

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Maartje

Maartje is marketingcommunicatiespecialist en contentstrateeg bij Centagon. Zij kan je alles vertellen over inbound marketingstrategie en copywriting.

Maartje is marketingcommunicatiespecialist en contentstrateeg bij Centagon. Zij kan je alles vertellen over inbound marketingstrategie en copywriting.

+31 (0) 40 25 49 442

Stel je vraag aan Maartje

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct


Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.
This is not correct

Bedankt voor je interesse.


Je ontvangt van ons een e-mail bevestiging en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.