ANALYTICS & DASHBOARDING

In één oogopslag zien hoe je campagne presteert

Het interpreteren van data is cruciaal om te weten hoe je campagne presteert. Maar daarvoor heb je wel de juiste data nodig. Met performance monitoring zorgen we ervoor dat je in één oogopslag kunt zien hoe je campagne presteert.

Wat houdt analytics & dashboarding in?

Wanneer je één of meerdere campagnes hebt draaien, wil je ook weten hoe deze campagnes presteren. Dit wil je niet alleen zien aan het einde van de campagne, maar ook tussentijds. Op die manier is het ook mogelijk om tijdig bij te sturen. Met behulp van performance monitoring zorgt Centagon ervoor dat je op ieder moment een duidelijk inzicht hebt in de prestaties van de campagne. Performance monitoring start met het bepalen van je KPI’s ofwel de Key Performance Indicators. Deze KPI’s worden in beeld gebracht door middel van een overzichtelijk digitaal dashboard.

Wat zijn de uitdagingen?

Data overzichtelijk presenteren is al een uitdaging op zich, maar ervoor zorgen dat het voor iedereen begrijpelijk is, is de volgende uitdaging. Daarnaast wil je een duidelijk overzicht hebben van alle bronnen die betrokken zijn bij de campagne, van social media tot display advertising, maar ook interne data. Het bepalen van heldere doelstellingen en KPI’s is daarbij een cruciale eerste stap. Zonder deze KPI’s heb je geen enkele houvast. Daarnaast is het belangrijk om de juiste data boven water te krijgen door tags toe te passen.

Wat mag je van Centagon verwachten?

Op basis van de KPI’s en jouw wensen stellen we de juiste tagging in en zorgen we voor een dashboard dat begrijpelijk en duidelijk is voor alle belanghebbenden binnen de organisatie.

Een heldere weergave van alle data rondom KPI's in een dashboard

Een dashboard dat aan interne belanghebbenden gepresenteerd kan worden

Gecombineerde weergave van resultaten van uiteenlopende bronnen zoals Google Analytics, social media en interne data

Wat houdt dat in?

Een gratis web consult van Centagon bestaat uit een sessie van een halfuur. Om de sessie zo effectief mogelijk te houden sluit een specialist aan met expertise rondom jouw vraagstuk. Zo kom je altijd iemand te spreken die jou professionele taal spreekt. Wel zo gemakkelijk.

Vragen over content? Dan kom je waarschijnlijk in gesprek met Myrna of Maartje. Een complex SEO vraagstuk? Paul helpt je graag verder. Je online advertising heeft niet het gewenste resultaat? Tom duikt graag met je in de data. Wil jij meer weten over digitale transformatie? Dan is Marijn de juiste persoon.

Het web consult vindt plaats via Skype, zo kunnen we wanneer nodig ook bestanden en schermen delen. Mocht je naar ons kantoor willen komen mag dit natuurlijk ook. Het consult is gratis en natuurlijk 100% vrijblijvend!

Voor meer overkoepelende strategische sessies nodigen we je daarnaast graag uit voor onze design sprint. Die vind je hier.

Inschrijven

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct

Bedankt voor je aanvraag

Wij hebben zojuist een e-mail verzonden ter bevestiging van je aanvraag!

Analytics & dashboarding in 4 stappen

Wij maken gebruik van 4 stappen om inzicht te creëren uit Analytics:

1

KPI’s bepalen

2

Tagging inrichten

3

Dashboard samenstellen

4

Resultaten monitoren en campagne waar nodig bijsturen

Neem contact op voor meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Leon.

Leon is Owner & Senior Digital Marketingstrateeg bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over de digitale transformatie van marketing.

Leon is bereikbaar via het volgende nummer
(klik om direct te bellen):

+31 (0)6 50 24 82 58

Stel je vraag aan Leon

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct


Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.
This is not correct

Bedankt voor je interesse.


Je ontvangt van ons een e-mail bevestiging en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.