Leid nieuwe klanten naar jouw organisatie

Om een succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen moet je eerst onderzoeken waar, wanneer en hoe jouw doelgroep met je communiceert. Welke zoekwoorden zijn relevant binnen jouw doelgroep? Hoe ben je vertegenwoordigd op social media? Wat beweegt jouw klanten tot conversie?

Een digitale strategie is de essentiële start voor elk succesvol project

Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn leidend voor marketing. Dat is de reden dat we deze goals nooit uit het oog verliezen tijdens de ontwikkelprocessen binnen de geïntegreerde marketing.

Bij het doorontwikkelen van een relevant communicatieconcept tot een meetbaar resultaat zijn veel specialisten betrokken. Het hoger doel vormt daarbij niet voor elk individu een prioriteit. Een helikopterview om iedereen bij de les te houden is daarom essentieel.

Onze missie is om marketing een waardevolle contributie te laten leveren aan de ontwikkeling van jouw business. Dit vraagt om een gestructureerde en gecontroleerde werkwijze waarbij alle specialisten een focus houden op de best denkbare resultaten.

Wij geven jou de regie; vanaf de allereerste creatieve en conceptuele ideeën tot en met het moment waarop de klanten gaan communiceren met jouw website.

Centagon Think_ Diensten

Keyword research B2B

Zoekmachineonderzoek zal de inzichten bieden die nodig zijn voor de digitale transformatie van je business. Je klanten zullen je vertellen waarnaar ze op zoek zijn.

Meer informatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Het creëren van organische resultaten kan eenvoudig lijken, maar het is daadwerkelijk het meest ingewikkelde proces. Het up-to-date houden van de kennis is cruciaal om zo een blijvend voordeel te bereiken ten opzichte van de concurrentie.

Meer informatie

Jouw business laten groeien door geïntegreerde marketing betekent dat jouw digitale strategie altijd en overal dient te worden toegepast.

Een strategische kick-off sessie met vertegenwoordigers van Sales en Marketing zal jouw intern betrokkenen op één lijn brengen en hen in staat stellen de waarde van digitale marketing te ervaren. Het zal hen tevens de kans bieden een 'performance-driven' strategie te ontwikkelen. Pas wanneer jouw bedrijfsdoelstellingen helder zijn geformuleerd gaan we focussen op specifieke tactieken en kanalen.

Neem contact op voor een kick-off workshop

Neem contact op

Wat is jouw uitdaging?

Bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie is het belangrijk te weten de actuele verhouding is tussen 'online' en jouw organisatie. Deze status kan worden ontleend aan zogenaamde 'maturity models'. Maar een snellere manier om te starten is het uitvoeren van een scan waaruit direct kan worden herleid in welke mate jouw online aanbod aansluit op de zoekacties van jouw klanten.

Centagon biedt deze dienstverlening. Selecteer jouw uitdaging hieronder om hier meer over te weten te komen.

Meer sales leads

Meetbare lead-generatie wordt alleen bereikt via een doordachte planning en een volledig geïntegreerde benadering

Meer informatie

Gecontroleerde customer journey

Als u wilt dat uw bezoekers in staat zijn u altijd en overal te vinden, dient u precies daar te zijn waar ze u verwachten.

Meer informatie

Meer traffic

Traffic generatie heeft alleen waarde wanneer deze bestaat uit relevante bezoekers die op zoek zijn naar de informatie en oplossingen die u biedt.

Meer informatie

Sterkere betrokkenheid

Webtechnologie is inmiddels zo volwassen geworden dat gepersonaliseerde customer journeys meer standaard dan een toekomstig concept zijn geworden.

Meer informatie

Betere inzichten

Gerichte en geïntegreerde campagnes met concrete marketingresultaten zullen u helpen intern belanghebbenden te overtuigen.

Meer informatie

Effectievere content

Om de antwoorden voor uw klanten te vinden, moet u eerst hun vragen kennen

Meer informatie

Resultaatgericht ontwerp

Resultaten zijn doorslaggevender voor uw look & feel dan out-of-the-box creativiteit.

Meer informatie

Sterker merk

De sterkte, herkenbaarheid en aanwezigheid van uw merk hangt af van de juiste balans tussen merkstrategie, creativiteit en consistentie.

Meer informatie

Betere zoekresultaten

Wat is mijn positie ten opzichte van de concurrentie?

Meer informatie

Onze werkwijze:
4 essentiële categorieën om resultaten te bereiken

Centagon heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale B2B marketing en communicatie. Op basis van deze zorgvuldig opgebouwde ervaring hebben we onze dienstverlening verdeeld in 4 segmenten. Hiermee biedt Centagon een volledig gecontroleerd proces voor geïntegreerde marketing:

Daarbij bereiden wij jouw team voor op de specifieke vragen rondom digitale marketing.

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.