Ontwerpen voor interactie en maximum resultaat

Consistente herkenning van jouw merk kan alleen worden behaald door design dat zowel aan huisstijl, als kwaliteitsstandaarden voldoet.

Effectieve communicatie tijdens elke fase van de customer journey

Of het nu een video, een verkooppresentatie of een beurspresentatie is, elke productie die jouw merk draagt dient de belofte en de missie van de organisatie uit te stralen. Interesse genereren voor jouw merk is van belang, simpelweg jouw merk onder de aandacht brengen is niet voldoende om jouw doelgroep in beweging te brengen.

Het belang van consistentie wordt binnen Marketing niet altijd voldoende onderkend. Vooral nu de communicatiekanalen zo veelzijdig en gefragmenteerd zijn is het nog belangrijker jouw merk consequent op de juiste wijze uit te dragen om een duurzame relatie met de doelgroep te onderhouden.

De creatieve diensten van Centagon

  • Creatieve strategie
  • Creatief concept
  • Grafische vormgeving
  • Video
  • 2D/3D Animatie
  • Presentatie

Wat je van ons mag verwachten

Een strategisch en creatief ontwikkeltraject met een brede variatie aan communicatieuitingen die naadloos in jouw marketingprocessen passen. De creatieve talenten van Centagon werken nauw samen de marketingexperts voor een optimaal resultaat.

Communicatie design dat relevante zichtbaarheid creëert
Expertise in ieder onderdeel van het geïntegreerde marketing proces om maximale efficiëntie te behalen
Corporate design met hoge internationale kwaliteitsstandaarden, passend bij jouw merk

Overtuigende vormgeving in 6 stappen

Of je nu op zoek bent naar een allesomvattend creatief concept of naar een afzonderlijke communicatie-uiting, Centagon biedt services over het hele creatieve spectrum. Onze interne design studio maakt het mogelijk om razendsnel creatieve campagne producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leaflets, brochures, videoproducties en belevingsgerichte designs voor websites en apps.

Creatieve brainstormsessie om de juiste businessinzichten te krijgen

Conceptuele designvoorstellen en taktische aanpak

Op keyword gebaseerde 'message outline' en designvoorstellen

Creatieve copywriting voor SEO content

Fotografie, illustratie en videoregistratie

Creatieve ontwikkeling van de afzonderlijke campagne-uitingen

Klaar om een impuls te geven aan jouw merk?

Neem contact op

Introductie van een nieuwe merk

De nadruk van een ‘rebranding’-proces wordt vaak gelegd op de eerste stap, het ontwerp van een nieuwe identiteit. Deze fase is ontegenzeggelijk heel belangrijk en opwindend maar vormt maar een geringe schakel in een effectief rebranding proces. Wat er plaatsvindt in de dagen, weken en maanden na de lancering van het nieuwe merk, wanneer de vraag om communicatiematerialen snel toeneemt, is waar de merkbelevering werkelijk om draait. Daarom is het cruciaal alles de eerste keer goed te doen.

Meer informatie

De essentie van een consistent merk

Een succesvolle globale merkstrategie kan alleen worden bereikt wanneer alle afzonderlijke productmerken op dezelfde lijn zijn gebracht. Dit kan een uitdagend proces zijn, vooral wanneer de afzonderlijke merken een lange geschiedenis kennen. Deze vorm van transformatie vraagt daarom om diplomatie ten einde draagvlak te creëren waarop het proces wereldwijd kan worden ingezet.

Meer informatie

Resultaatgericht design

Of het nu een video, een verkooppresentatie of een beurspresentatie is, elke productie die jouw merk draagt dient de belofte en de missie van jouw organisatie uit te dragen. De echte waarde van de 'Identity Guidelines' ligt in de toepassing ervan.

Meer informatie

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan