Signify

Integrated marketing voor Trulifi

Geïntegreerde marketingcommunicatie is essentieel bij producten die een internetverbinding via licht mogelijk maken. Alle touchpoints - op locatie en virtueel - moeten naadloos in elkaar overvloeien.

B2B marketing agency Centagon is onder andere gespecialiseerd in de promotie van ingewikkelde tech-innovaties. Mede daarom is Centagon de strategische partner van Signify.

High-tech marketing

Centagon ging de uitdaging aan om de complexe maar intrigerende werking van LiFi - internetverbinding via lichtstralen - om te zetten naar een helder verhaal in tekst en beeld.

Integrated marketing

Al sinds jaar en dag ontwerpt Centagon communicatiemateriaal voor toonaangevende merken op het gebied van tech en innovatie. Zo werkt Centagon al meer dan 30 jaar samen met Philips Lighting/Signify.

Voor Trulifi ontwikkelde Centagon vanuit het geïntegreerde marketingcommunicatie-principe promotiematerialen die feilloos op elkaar aansluiten. Zo toont Trulifi virtueel en in real life precies dezelfde merkidentiteit en kunnen de promotiemiddelen elkaar versterken. Door deze eenduidige aanpak zal de B2B-doelgroep het merk herkennen, het product begrijpen en sneller geneigd zijn om tot aankoop over te gaan.

integrated marketing materiaal voor Trulify van Signify

Centagon voegt waarde toe aan het inzichtelijk maken en simpel communiceren van complexe techniek en innovatie.

Floris Maassen, Marketing & Communications Manager bij Signify

B2B tech marketing + consumer innovation adoption

Ter promotie van Trulifi produceerde Centagon o.a. animatievideo’s, testimonialvideo’s, brochures, webpagina’s, virtual in situ mock-ups, muziek en visual merchandising (banners, backdrops, stickers, et cetera). Enerzijds om zakelijke klanten te werven en LiFi-installaties te verkopen. Anderzijds om bekendheid te creëren voor LiFi om uiteindelijk aan te zetten tot het gebruik ervan.

Geïntegreerde marketingcommunicatie

Het maakt niet uit of je op locatie of via social media kanalen, videozoekmachines of Google in contact komt met Trulifi. En of je werkt binnen de overheid, defensie, onderwijs, transport en hardware. Alle touchpoints vloeien naadloos in elkaar over (integrated marketing) en ingewikkelde technische informatie wordt eenvoudig weergegeven.

Ook behoefte aan doeltreffend design?

Lees waarom Centagon de beste partner is voor doeltreffend design:

Over Signify

Het beursgenoteerde Signify, voorheen Philips Lighting, is al meer dan 125 jaar internationaal toonaangevend wat betreft lichtinnovatie. Signify is wereldmarktleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichten voor het Internet of Things. Dankzij haar energiezuinige verlichting genieten klanten van superieure lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler, werken bedrijven productiever en zijn steden leefbaarder.

Over Trulifi

De producten van Trulifi by Signify geven gebruikers snelle en veilige internetverbindingen. Omdat het lichtspectrum meer ruimte aan devices biedt dan het radiospectrum, is LiFi sneller en betrouwbaarder dan WiFi-verbindingen. En omdat licht niet door muren gaat, is dat ook nog eens fysiek beveiligd.

Mogelijk vind je deze artikelen ook interessant