Geïntegreerde marketingcommunicatie

Behaal resultaat met een geïntegreerde marketingaanpak

Centagon helpt B2B-organisaties aan meer verkoop met doelgerichte geïntegreerde marketingcommunicatie. Met Centagon als partner voor al je marketingactiviteiten behoud je de controle en het overzicht, behaal je optimaal resultaat en ben je voordelig uit. De complete dienstverlening en de methodische aanpak maken Centagon de beste keus.

Toon me bewijs

Geïntegreerde marketingcommunicatie volgens Centagon

Ons team van strategen, webdevelopers, contentspecialisten, designers en online advertentiespecialisten zorgt ervoor dat je zakelijke doelgroep op alle kanalen duidelijke, consistente en overtuigende boodschappen over jouw organisatie, producten of diensten te zien krijgen. Dan hebben we het over paid, owned en earned media, over online en offline kanalen.

  • Een consistente boodschap

Daarbij zijn de details afgestemd op de fase in de klantreis waarin het individu zich bevindt en gericht op conversie naar de volgende fase. Het resultaat? Je doelgroep krijgt de juiste prikkel op het juiste moment.

  • De juiste prikkel op het juiste moment.

Zo verzamelen we eenvoudig contacten en stomen we ze klaar tot leads waar jouw salesafdeling direct mee aan de slag kan. Vervolgens kan jouw bedrijf zorgeloos de vruchten plukken van geïntegreerde marketingcommunicatie. En besteed je nooit meer waardevol marketingbudget aan ongunstige timing, concurrerende boodschappen, slechte targeting of ongekwalificeerde leads.

Voordelen van geïntegreerde marketingcommunicatie

Marketing wordt aantoonbaar winstgevend

Meer leads door gerichtere advertenties en personalisatie

Kortere klantreis en snellere salesoverdracht

B2B succesverhalen

Centagon is gespecialiseerd in internationale B2B-marketing en zet zich in voor diverse opdrachtgevers, zoals Philips Healthcare, Signify, Duraline en TrouwNutrition. We werken dagelijks aan alle facetten van geïntegreerde marketingcommunicatie voor o.a. NIBE, CRV en Bambi Medical. Lees hun succesverhalen:

Ontdek zelf het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts jou door het proces van online verkeer tot leadgeneratie.

Samen inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Neem contact op met Centagon

This is not correct
This is not correct
This is not correct

Bedankt voor je interesse

We hebben je aanvraag ontvangen! Er is een bevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgeven. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

De beste specialisten onder één dak

Met meer dan 30 jaar ervaring in internationale B2B-communicatie, -marketing en -sales weten onze specialisten exact wat er nodig is voor doeltreffend design, meer conversies of betere salesleads. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste promotiekanalen, het ontwerpen van converterende offline en online assets of het optimaliseren van leadkwalificatie - ons team van professionals ontzorgt.

THINK

Onze strategen helpen je om de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap, via de juiste weg. Ze begeleiden je tijdens de transformatie van traditionele reclame naar geïntegreerde inbound marketing, zetten de overkoepelende boodschap op en selecteren de juiste kanalen en KPI’s.

CREATE

Onze creatieve designafdeling en copywriters zorgen voor aantrekkelijke en overtuigende offline en online assets die perfect op elkaar aansluiten.

BUILD

Onze webdevelopers zetten een praktische digitale infrastructuur op die zowel leadcapture, leadnurturing, leadmonitoring en leadkwalificatie mogelijk maakt en versimpelt.

ACTIVATE

Onze digitale experts begeleiden jou bij het proces van leadgeneratie. Zij activeren het gewenst publiek middels advertenties. Zij monitoren en optimaliseren zowel de voortdurende als de eenmalige campagnes.

Eén partner voor al je marketingactiviteiten

Full-service-bureau Centagon is er voor elke B2B-marketeer die voor een langere tijd ondersteund wil worden bij het creëren, uitvoeren, meten en managen van een geïntegreerde inbound marketingstrategie die is gericht op resultaat. Centagon helpt je jouw marketingdoelstellingen te behalen met de ontwikkeling van een optimale marketingcommunicatiestrategie, overtuigende content, aantrekkelijk design, snelle websiteontwikkeling en slimme leadnurturing en -kwalificatieprocessen. Je behoudt de controle over je merk met behulp van maandelijkse prestatierapporten en een eigen contactpersoon die continu voor je klaarstaat en alle opdrachten coördineert.

Benut het enorme potentieel van geïntegreerde, resultaatgerichte marketing.