Onze aanpak

Vier stappen naar succes

Om jouw doelstellingen om te zetten naar resultaten heeft Centagon een unieke aanpak ontwikkeld. Met vier stappen helpen wij onze klanten om succesvol te zijn en hun marketing ROI te verhogen.

  think_

Digitale strategieën

Leid nieuwe klanten naar jouw organisatie

Om een succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen moet je eerst onderzoeken waar, wanneer en hoe jouw doelgroep met je communiceert. Welke zoekwoorden zijn relevant binnen jouw doelgroep? Hoe ben je vertegenwoordigd op social media? Wat beweegt jouw klanten tot conversie?

  build_

Content & automation

Laat jouw content voor jouw doelgroep werken

'Content is king' wordt vaak gezegd. Toch is dat geen vanzelfsprekendheid; vaak wordt content gecreëerd zonder strategisch fundament. Feitelijk dient elke afzonderlijke component te worden getoetst aan het criterium of deze bijdraagt aan de hogere doelstellingen.

  track_

Analytics & traffic

Bereik doelen door beslissingen op data te baseren

Wij helpen je om datastromen vanuit verschillende bronnen te combineren om meer traffic naar jouw website te genereren. Ondertussen brengen we helder in beeld hoe jouw resultaten zich verhouden tot jouw doelstellingen.

  lead_

Rapporteren & verbeteren

Leid nieuwe klanten naar jouw organisatie

Op dit moment doet content het werk. Maar hoe weet je zeker dat dit gebeurt zoals je verwacht? En wat doe je als dat niet zo is? De enige manier om de juiste stappen te zetten is door gebruik te maken van data. Wij zorgen voor heldere rapportages met een advies.