Betere sales leads

Gekwalificeerde leads voor directe opvolging

Voor het genereren van gekwalificeerde leads is een gestroomlijnde overdracht tussen marketing, IT en sales essentieel. De kwalificatie én diskwalificatie van sales leads vergt daarom een procesmatige aanpak. De effectiviteit daarvan bepaalt het succes van jouw digitale marketingstrategie.

De partner voor geavanceerde online marketing strategieën: van digitale transformatie tot leadgeneratie

Een goed doordachte (online) marketing strategie is enorm belangrijk. Zeker wanneer je als doel hebt om meer (of betere) sales leads te genereren. Een “goede” sales lead vertoont een uitgesproken koopintentie en heeft genoeg informatie over zichzelf verstrekt om opgevolgd te kunnen worden door de sales-afdeling. Bij een “slechte” sales lead ontbreekt ten minste één van deze criteria en zal sales terecht geen opvolging inzetten.

De beter gekwalificeerde sales lead ontstaat wanneer marketing en sales hun processen zodanig integreren dat de overdracht naadloos is en iedere sales lead aan heldere criteria voldoet. Iedere lead kan daardoor direct worden opgevolgd met een grotere kans op succes.

De marketingstrategie die jouw organisatie voert is in toenemende mate onderhevig aan invloeden en behoeften vanuit IT, sales, operations en de marketingafdeling zelf. Marketing wordt dus een centrale (kennis)spil binnen de bedrijfsvoering en daarmee vormt het een steeds grotere uitdaging voor veel CMO's, marketingmanagers en digitale marketeers om de juiste resultaten te behalen.

Centagon begeleidt haar klanten in een aantal heldere stappen door het proces voor het genereren van betere sales leads. Dit doen we als partner op interimbasis, of op met behulp van een full service aanpak als digital agency van uw organisatie.

Wil je weten wat wij voor jouw strategische marketing aanpak kunnen betekenen? Stel je vraag aan onze online marketing strategen.

Weet jij precies wie jouw websitebezoeker is?

In 3 maanden een bliksemstart voor datagedreven lead management met Centagon GO

Dit is Ralph.

Ralph is Account Consultant bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over brand design.

Ralph is bereikbaar via het volgende nummer (klik om direct te bellen):

+31 (0)6 18 59 47 67

Stel je vraag aan Ralph

This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct
This is not correct


Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.
This is not correct

Bedankt voor je interesse.


Je ontvangt van ons een e-mail bevestiging en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.