Voorspel de advertentieresultaten van jouw kanalen

Wij evalueren de verwachtingen van elke publicatie en van elk kanaal binnen de marketingmix. Zitten we op koers? Welk resultaat mogen we verwachten? En, nog belangrijker, welke actie dient er genomen te worden wanneer de resultaten tegenvallen?

Een berekende benadering gericht op gezochte resultaten

Het is een hardnekkig misverstand om te veronderstellen dat een digitale publicatie, of het nu een display banner of een website is, klaar is na publicatie. In werkelijk vormt de publicatie juist de start van een actief leven.

Ons activatieproces beoordeelt de doelstellingen, de publicaties, alle gerelateerde kanalen en visualiseert de resultaten op real-time dashboards. We verzamelen meetbare doelen, verkoopkansen, traffic condities, kanaalselecties en contentplanning in een overzichtelijk 'activatie document'.

Dit document dient als referentiekader om helder overzicht en de juiste focus te behouden. Centraal in het document staat de 'conversion waterfall' die de bedrijfsdoelstellingen koppelt aan traffic condities. Door interacties te identificeren die bezoekers converteren tot klanten maakt dit model voortdurend schattingen van de 'conversion rates' en biedt op die manier onophoudelijk een actueel inzicht in het resultaat.

Wat je van ons mag verwachten

100% toewijding om alle data te controleren voorafgaand aan elke publicatie. Alle bronnen, doelen en labels worden gedefiniëerd.

Een berekende planning voor
'traffic performance' per kanaal
en een gedetailleerd 'tagplan'
Dagelijks geüpdatete dashboards en wekelijks geïnterpreteerde KPI campagne-overzichten
Maandelijkse rapportages over optimalisatiekansen

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan

Geïntegreerde controle over jouw campagnes. Internationaal.

Met een jarenlange praktijkervaring begeleiden onze digitale strategisten je graag met alle online uitdagingen en het genereren van ‘leads’.

Samen met jou zullen ze onze creatieve mensen inspireren om een onderscheidende online presentatie te bouwen waarbij iedereen maar één doel voor ogen heeft: het omzetten van ‘leads’ naar ‘sales’.

Neem contact met ons en laat ons toelichten hoe we met onze zelfontwikkelde en geïntegreerde marketingtools de beoogde doelstellingen bereiken.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.