Voorspel de advertentieresultaten van jouw kanalen

Wij evalueren de verwachtingen van elke publicatie en van elk kanaal binnen de marketingmix. Zitten we op koers? Welk resultaat mogen we verwachten? En, nog belangrijker, welke actie dient er genomen te worden wanneer de resultaten tegenvallen?

Wat houdt campagnemanagement in?

Een campagne start met het bedenken van een idee en het maken van een campagneplan met bijbehorende KPI’s. De campagne kan uit meerdere onderdelen bestaan zoals social media management, zoekmachine-optimalisatie, zoekmachine-advertenties en de content die bij de campagne hoort. Zodra de campagne draait, wordt performance management belangrijk voor het monitoren van de KPI’s en het bijsturen van de campagne. Campagnemanagement zorgt voor de integratie van al deze onderdelen binnen een campagne. Hierdoor kunnen we op ieder moment kunnen bijsturen op het gewenste resultaat.

Wat zijn de uitdagingen?

Een van de uitdagingen voor campagnemanagement ligt in het bij elkaar brengen van de verschillende onderdelen tot een integraal geheel. Social media, zoekmachine-optimalisatie en zoekmachine-advertenties zijn geen losse onderdelen, ze zouden elkaar moeten versterken. Door middel van campagnemanagement is het mogelijk om tussentijds bij te sturen op basis van wat het beste werkt.

Nog een grote uitdaging ligt in het bepalen van het succes van de campagne. De KPI’s vormen hiervoor het belangrijkste uitgangspunt. Zonder de juiste KPI’s heb je geen enkele houvast om te kunnen bepalen hoe succesvol een campagne is. Met behulp van een duidelijk dashboard kunnen we continu monitoren en laten zien hoe het met de campagne gaat. Op die manier zien we wat de marketinginspanningen daadwerkelijk opgeleverd hebben.

Wat mag je van Centagon verwachten?

Door middel van campagnemanagement zorgen we ervoor dat we continu grip hebben op de campagne, van begin tot eind. Op die manier ben je altijd op de hoogte bent van de status van de campagne. Daarnaast kun je dit dankzij de overzichtelijke en up-to-date dashboards ook makkelijk intern verantwoorden.

Duidelijke verwachtingen voorafgaand aan de campagne
Overzichtelijke, up-to-date dashboards met KPI’s
Maandelijkse rapportage van de campagne

Campagnemanagement in 6 stappen

Campagnemanagement bestaat bij Centagon uit de volgende 6 stappen:

Kick-off sessie om inzichten te verzamelen

Het maken van een campagneplan inclusief budget KPI’s

Creatieve ontwikkeling boodschap en assets voor campagne

Opzetten en activeren campagne

Tussentijds monitoren en optimaliseren van campagne

Eindrapportage

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Marijn:

Marijn is Senior Digital Marketingstrateeg bij Centagon. Hij kan je o.a. alles vertellen over leadgeneratie.

Bel Marijn

Marijn is bereikbaar via het volgende nummer
(klik om direct te bellen):

+31 (0)6 18 41 74 38

Stel je vraag aan Marijn:

Vul hier je voornaam in

Vul hier je achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

Voor welke organisatie ben je werkzaam?

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Server unavailable, please reload this page.

Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.

Bedankt voor je interesse!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om kort kennis te maken. Je ontvangt tevens een bevestiging van je vraag per e-mail.

Interessante cases

thumbnail

Venloverwelkomt - Hoe digitale marketing Venlo vooruit helpt

thumbnail

Cyclomedia - Resultaatgerichte multi-channel campagne

thumbnail

Wavin - Geïntegreerde marketing door heel Europa