Meer succes met een professionele HubSpot partner

Met HubSpot haal je één tool in huis om je marketing processen te structureren, meer verkeer, leads en klanten voor jouw organisatie te genereren. Als gecertificeerd HubSpot bureau helpt Centagon je stap voor stap om optimaal gebruik te maken van HubSpot.

Ontdek hoe Centagon organisaties helpt het commerciële proces effectiever in te richten, de marketingaanpak te moderniseren en bedrijfsdoelstellingen te behalen met de beproefde inbound marketing aanpak.

Demo aanvragen

HubSpot & Centagon laat Marketing, Sales en Communicatie efficiënt samenwerken

Iedere organisatie heeft bedrijfsdoelstellingen die sales, marketing en communicatie in toenemende mate samen moeten behalen. Als HubSpot partner garanderen onze specialisten dat organisaties die doelstellingen bereiken.

Centagon levert, implementeert en lanceert HubSpot voor jouw organisatie. Ook helpen we je met het definiëren van de marketing- & communicatiekalender. Centagon levert de strategie, doordachte tactieken en professionele content & creativiteit.

Centagon adviseert jouw organisatie over de mogelijkheden en inrichting van HubSpot, zodat je de best mogelijke start met inbound marketing maakt.

Plan een korte call in over HubSpot

Stel al je vragen over Inbound Marketing, website of HubSpot of aan Sander Görtjes, HubSpot specialist bij Centagon

Genereer gekwalificeerde leads voor directe opvolging

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Stel je vragen over:

-De HubSpot software
-HubSpot prijzen en mogelijkheden
-Onze ervaringen met de implementatie
-Inbound marketing succesvol inzetten

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Sander Görtjes Eigenaar Centagon 06 51 70 20 97 / sander.gortjes@centagon.com

Downlaod de aankoopgids

Download

Waarom kiezen voor HubSpot?

HubSpot is de meest populaire marketing automation tool met wereldwijd meer dan 70.000 gebruikers. In het web van duizenden (online) marketingtools hebben wij ook voor HubSpot gekozen en wij zijn overtuigd! Waarom is dit ook voor jou de juiste keuze?

 • Alles-in-één software voor zowel marketing, sales als services binnen jouw organisatie.
 • HubSpot is de uitvinder van Inbound Marketing.
 • De HubSpot academy is dé bron van informatie voor inbound professionals.
 • Al je marketing campagnes zijn inzichtelijk en overzichtelijk te beheren.
 • Een laagdrempelig en gratis CRM-systeem om al je contacten te beheren en segmenteren.
 • Mogelijkheid tot duizenden integraties met andere software.
 • HubSpot is volgens Gartner bovendien "De beste automation tool" en marktleider op het gebied van Inbound Marketing & Sales.

Vrijblijvende demonstratie?
Wil je meer weten over HubSpot en ben je benieuwd naar wat HubSpot voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan, bij jou op locatie of via een online sessie.

HubSpot services: de weg naar succes

HubSpot is de meest gekozen all-in-one marketing tool, maar zonder gedegen strategisch plan levert het geen directe bijdrage aan je succes. Daarom helpen wij jou tijdens en na de aankoop van HubSpot met de volgende services:

HubSpot Onboarding

We richten alles in voor je: licentie, CRM, analytics, landingspagina's, social media en webformulieren.

HubSpot Training & Workshops

Effectief gebruik maken van HubSpot? We geven jou en je team sales, marketing en gebruikerstrainingen zodat je snel aan de slag kunt.

HubSpot CMS & Websites

We ontwerpen & bouwen templates op maat in jouw huisstijl in het HubSpot CMS.

HubSpot CRM Implementatie

We helpen je bij de inrichting van het HubSpot CRM zodat je salesteam overzicht krijgt.

HubSpot API Integraties

Met HubSpot zijn duizenden integraties mogelijk. Wij helpen je om inzicht te krijgen in de gewenste en noodzakelijke integraties en realiseren deze.

HubSpot Inbound Marketing

De HubSpot installatie is gelukt! Maar hoe zet je dit nu succesvol in? Onze specialisten kunnen je helpen of zelfs volledig ontzorgen als het gaat om inbound marketing.

Meer weten over HubSpot services?

HubSpot optimaliseren

Ben je minder succesvol dan gedacht, of ontbreekt het je aan tijd, dan helpen we jou met de inzet van HubSpot en inbound specialisten

Doe de HubSpot scan

Inbound marketing

Ben je minder succesvol dan gedacht, of ontbreekt het je aan tijd, dan helpen we jou met de inzet van HubSpot en inbound specialisten

Doe de HubSpot scan

CRM implementeren

Ben je minder succesvol dan gedacht, of ontbreekt het je aan tijd, dan helpen we jou met de inzet van HubSpot en inbound specialisten

Doe de HubSpot scan

We werken onder andere voor

HubSpot & Centagon laten jouw Marketing en Sales afdelingen succesvoller samenwerken

Via de inbound marketing methode laten we marketing, sales en service effectief op elkaar aansluiten. Zo worden klanten correct geïnformeerd en aangetrokken via gestandardiseerde inbound processen en verbetert de samenwerking tussen interne teams. Hierdoor worden meer sales gegenereerd en verbetert service richting klanten. Door constante optimalisatie in deze processen sturen we samen op organisatiegroei. Tijdens de implementatie van de inbound methode focussen we op het optimaliseren van 3 pijlers die deze strategie succesvol maken:

HubSpot Marketing Hub

Genereer gekwalificeerde leads.

Het creëren van betekenisvolle content, het genereren van relevant verkeer en leads kwalificeren tot ze koop klaar zijn.

HubSpot Sales Hub

Veranderen van leads in klanten

Het benaderen van potentiële kopers en de waarde van de organisatie en het aanbod aantonen om deals te sluiten.

HubSpot Service Hub

Klanten omzetten in promotors.

Actief aansturen op klanten succes voor een positieve word-of-mouth.

Start vandaag met het definiëren van kansen.

Vraag een demo aan

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Sander:

Sander is Managing Director & Senior Digital Marketingstrateeg bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over leadgeneratie en online marketing-strategie.

Bel Sander

Sander is bereikbaar via het volgende nummer
(klik om direct te bellen):

+31 (0)6 51 70 20 97

Stel je vraag aan Sander:

Vul hier je voornaam in

Vul hier je achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

Voor welke organisatie ben je werkzaam?

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Server unavailable, please reload this page.

Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.

Bedankt voor je interesse!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om kort kennis te maken. Je ontvangt tevens een bevestiging van je vraag per e-mail.

De eerste stappen naar een succesvolle inbound strategie

De beproefde inbound strategie die HubSpot hanteert is gericht op het correct informeren van je doelgroep. Maar om de juiste doelgroep te selecteren waar je je op wilt richten óf meetbaar te maken of de doelgroep de gewenste acties op je website onderneemt is enige voorbereiding nodig. Deze stappen doorlopen we volledig tijdens de on-boarding fase van de HubSpot implementatie, maar om marketing processen klaar te stomen voor de inbound methode kan je nú starten met de volgende stappen:

Ontwikkel één buyer persona van de ideale klant

De eerste stap van de inbound methode: leer de klant door en door kennen. Een buyer persona helpt je organisatie om goederen of diensten op de markt de brengen en te verkopen. Voor de onboarding gaan we nog een stap verder. Via het buyer persona stemmen we met interne teams af te stemmen op welke manier de ideale klant bereikt kan worden, naar welke oplossingen de klant op zoek, waarom, hoe of wanneer de klant koopt en en wat de verwachtingen na de aankoop zijn. Start vandaag al met de definitie van een goed buyer persona. Download het Centagon Buyer Persona template.

Start met het vaststellen van marketing KPI's

De volgende stap is het meetbaar maken van je KPI's.

Meer over Centagon al HubSpot Partner

Meer over Centagon - HubSpot Partner in Nederland

Centagon is een ervaren inbound marketingpartner met een duidelijke focus op het leveren van bedrijfsresultaten. Met meer dan 20 specialisten op het gebied van digitale marketing, content en branding helpen we bedrijven om digitale marketing organisaties te implementeren. Zo werken we succesvol samen met uw marketing- en verkoopteams op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Internationale én nationale ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in (digitale) communicatie biedt Centagon een complete oplossing voor bedrijven met hoge impact die op zoek zijn naar een partner die ontwerp-, marketing-, digitale en technische kennis biedt. Met wereldwijd bekende klanten zoals Philips, Nexperia, Signify, Brightlands, Trouw Nutrition en meer dan 50 MKB-bedrijven in Nederland, maken we gebruik van de best practices en ervaring voor al onze klanten.

Centagon is gespecialiseerd in inbound marketing voor

 • Automotive & transport
 • High-tech industrie
 • Overheidsinstanties
 • Gezondheidszorg
 • Productiebedrijven & Maakindustrie
 • Agrarische sector

Bekijk hier Centagon's HubSpot partnership & certificeringen.