Meer succes met een professionele HubSpot partner.

Je hebt als organisatie de eerste stappen gemaakt: jullie HubSpot account is ingericht en 'werkt'. Maar je heb het gevoel dat je er meer uit kunt halen. Succesvoller kunt zijn. Meer verkeer, leads en klanten kunt genereren. Daar helpen wij jou bij!

Als gecertificeerd HubSpot partner helpt Centagon je met een beproefde inbound aanpak om optimaal gebruik te maken van HubSpot. Vraag de gratis HubSpot scan aan en krijg Krijg professionele feedback op het gebruik van je HubSpot account.

Vraag een HubSpot scan aan

HubSpot & Centagon laat Marketing, Sales en Communicatie efficiënt samenwerken

Iedere organisatie heeft bedrijfsdoelstellingen die sales, marketing en communicatie in toenemende mate samen moeten behalen. Als HubSpot partner garanderen onze specialisten dat organisaties die doelstellingen bereiken.

Centagon levert, implementeert en lanceert HubSpot voor jouw organisatie. Ook helpen we je met het definiëren van de marketing- & communicatiekalender. Centagon levert de strategie, doordachte tactieken en professionele content & creativiteit.

Centagon adviseert jouw organisatie over de mogelijkheden en inrichting van HubSpot, zodat je de best mogelijke start met inbound marketing maakt.

Plan een telefonische afspraak

Stel al je vragen over Inbound Marketing, website, HubSpot of Centagon aan Sander Görtjes

Genereer gekwalificeerde leads voor directe opvolging

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Stel je vragen over:

De HubSpot software HubSpot prijzen en mogelijkheden Onze ervaringen met de implementatie Inbound marketing succesvol inzetten

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Sander Görtjes Eigenaar Centagon 06 51 70 20 97 / sander.gortjes@centagon.com

Downlaod de aankoopgids

Download

Hoe kun je HubSpot succesvoller inzetten?

Centagon is een gecertificeerd HubSpot partner, maar nog belangrijker: wij werken al meer dan 10 jaar aan de inzet van het inbound marketing principe en kunnen jouw organisatie gericht op weg helpen om meer uit HubSpot en je marketingaanpak te halen.

Als marketeer heb je behoefte aan kennis, ondersteuning en ervaring. Dat is precies wat we jou en jouw organisatie bieden. Met een team van ervaren content schrijvers, SEO experts, designers, programmeurs en ervaren strategen staan wij voor je klaar.

Wij laten zien hoe je HubSpot beter kunt inzetten
Ben je benieuwd wat hoe we jouw bestaande HubSpot account nog beter kunnen inzetten voor jouw organisatie?

Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan.

HubSpot inbound services: de weg naar nog meer succes

HubSpot is de meest gekozen all-in-one marketing tool, maar zonder gedegen strategisch plan levert het geen directe bijdrage aan je succes. Wij helpen je om succes te behalen met een inbound aanpak en ontzorgen je volledig. Een greep uit onze HubSpot services:

HubSpot Campagnes

Samen bedenken en richten we campagnes in. Van concept, design, content tot landingspagina en CTA's.

HubSpot Training & Workshops

Effectief gebruik maken van HubSpot? We geven jou en je team sales, marketing en gebruikerstrainingen zodat je nog meer succes haalt uit HubSpot.

HubSpot CMS & Websites

We ontwerpen & bouwen nieuwe templates op maat in jouw huisstijl in HubSpot CMS

HubSpot CRM Optimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw HubSpot CRM goed wordt ingericht om zo de samenwerking met sales te verbeteren.

HubSpot Content & SEO

Wij zorgen voor kwalitatieve en gerichte content die bijdraagt aan de Google vindbaarheid en conversie optimalisatie.

HubSpot Social Marketing

Onze social experts helpen je met een kalender, stellen social posts op qua tekst en design en denken actief met je mee.

HubSpot Data Marketing

Wij houden van data en delen onze inzichten als basis voor je aanpak. Van analytics en CRM analyses tot overzichtelijke dashboards.

HubSpot Marketing Strategie

Wij stellen een volledig plan voor je op, gericht op de doelgroep en praktisch invulbaar. Werk samen met onze specialisten aan een succesvolle aanpak.

HubSpot Buyer Persona's

Gestart zonder persona's? Wij helpen je met het maken van goede persona's en leren je hoe je deze effectief kunt inzetten.

Meer weten over Hubspot services?

HubSpot optimaliseren

Ben je minder succesvol dan gedacht, of ontbreekt het je aan tijd, dan helpen we jou met de inzet van HubSpot en inbound specialisten

Doe de HubSpot scan

Inbound marketing

Ben je minder succesvol dan gedacht, of ontbreekt het je aan tijd, dan helpen we jou met de inzet van HubSpot en inbound specialisten

Doe de HubSpot scan

CRM implementeren

Ben je minder succesvol dan gedacht, of ontbreekt het je aan tijd, dan helpen we jou met de inzet van HubSpot en inbound specialisten

Doe de HubSpot scan

We werken onder andere voor

HubSpot & Centagon laten jouw Marketing en Sales afdelingen succesvoller samenwerken

Via de inbound marketing methode laten we marketing, sales en service effectief op elkaar aansluiten. Zo worden klanten correct geïnformeerd en aangetrokken via gestandardiseerde inbound processen en verbetert de samenwerking tussen interne teams. Hierdoor worden meer sales gegenereerd en verbetert service richting klanten. Door constante optimalisatie in deze processen sturen we samen op organisatiegroei. Tijdens de implementatie van de inbound methode focussen we op het optimaliseren van 3 pijlers die deze strategie succesvol maken:

HubSpot Marketing Hub

Genereer gekwalificeerde leads.

Het creëren van betekenisvolle content, het genereren van relevant verkeer en leads kwalificeren tot ze koop klaar zijn.

HubSpot Sales Hub

Veranderen van leads in klanten

Het benaderen van potentiële kopers en de waarde van de organisatie en het aanbod aantonen om deals te sluiten.

HubSpot Service Hub

Klanten omzetten in promotors.

Actief aansturen op klanten succes voor een positieve word-of-mouth.

Start vandaag met het definiëren van kansen.

Vraag een demo aan

Meer weten over dit onderwerp?

Dit is Sander:

Sander is Managing Director & Senior Digital Marketingstrateeg bij Centagon. Hij kan je alles vertellen over leadgeneratie en online marketing-strategie.

Bel Sander

Sander is bereikbaar via het volgende nummer
(klik om direct te bellen):

+31 (0)6 51 70 20 97

Stel je vraag aan Sander:

Vul hier je voornaam in

Vul hier je achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

Voor welke organisatie ben je werkzaam?

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Niet goed ingevuld

Server unavailable, please reload this page.

Velden met een * zijn verplicht. Door het invullen en verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met het feit dat wij je telefonisch of op een andere wijze mogen benaderen.

Bedankt voor je interesse!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om kort kennis te maken. Je ontvangt tevens een bevestiging van je vraag per e-mail.

De eerste stappen naar een succesvolle inbound strategie

De beproefde inbound strategie die HubSpot hanteert is gericht op het correct informeren van je doelgroep. Maar om de juiste doelgroep te selecteren waar je je op wilt richten óf meetbaar te maken of de doelgroep de gewenste acties op je website onderneemt is enige voorbereiding nodig. Deze stappen doorlopen we volledig tijdens de on-boarding fase van de HubSpot implementatie, maar om marketing processen klaar te stomen voor de inbound methode kan je nú starten met de volgende stappen:

Ontwikkel één buyer persona van de ideale klant

De eerste stap van de inbound methode: leer de klant door en door kennen. Een buyer persona helpt je organisatie om goederen of diensten op de markt de brengen en te verkopen. Voor de onboarding gaan we nog een stap verder. Via het buyer persona stemmen we met interne teams af te stemmen op welke manier de ideale klant bereikt kan worden, naar welke oplossingen de klant op zoek, waarom, hoe of wanneer de klant koopt en en wat de verwachtingen na de aankoop zijn. Start vandaag al met de definitie van een goed buyer persona. Download het Centagon Buyer Persona template.

Start met het vaststellen van marketing KPI's

De volgende stap is het meetbaar maken van je KPI's.

Meer over Centagon al HubSpot Partner

Meer over Centagon als HubSpot Partner

Centagon is een ervaren inbound marketingpartner met een duidelijke focus op het leveren van bedrijfsresultaten. Met meer dan 20 specialisten op het gebied van digitale marketing, content en branding helpen we bedrijven om digitale marketing organisaties te implementeren. Zo werken we succesvol samen met uw marketing- en verkoopteams op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Internationale én nationale ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in (digitale) communicatie biedt Centagon een complete oplossing voor bedrijven met hoge impact die op zoek zijn naar een partner die ontwerp-, marketing-, digitale en technische kennis biedt. Met wereldwijd bekende klanten zoals Philips, Nexperia, Signify, Brightlands, Trouw Nutrition en meer dan 50 MKB-bedrijven in Nederland, maken we gebruik van de best practices en ervaring voor al onze klanten.

Centagon is gespecialiseerd in inbound marketing voor

  • Automotive & transport
  • High-tech industrie
  • Overheidsinstanties
  • Gezondheidszorg
  • Productiebedrijven & Maakindustrie
  • Agrarische sector

Bekijk hier Centagon's HubSpot partnership & certificaties.

Vraag een demo aan