Resultaten zijn zelden afkomstig van een enkele bron

Infographics zijn fantastisch om snel resultaten te presenteren. Enorme hoeveelheden data kunnen zo overzichtelijk worden gepresenteerd dat ze onmogelijk foutief interpreteerd kunnen worden. De echte uitdaging is om de data uit verschillende bronnen dynamisch bij elkaar te laten komen in een enkele grafiek.

Weloverwogen beslissingen gebaseerd op solide inzichten

Performance monitoring en periodiek overleg zijn een absolute must bij het nastreven van jouw high-level KPI's: de teugels dienen strak ik handen te worden gehouden om er voor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Vanzelfsprekend zijn 'data hebben' en 'data begrijpen' twee verschillende zaken. De dashboards en analyse-tools van Centagon zullen steeds betere inzichten bieden voor jou en je organisatie naarmate de tijd verstrijkt.

Gegevens dienen zo betrouwbaar te zijn dat cruciale beslissingen erop kunnen worden gebaseerd. 'Blijven we het Twitter-kanaal bedienen of stoppen we daarmee?', 'Moeten we het budget voor remarketing advertentie verhogen of juist meer in display investeren?'
Een goed gefundeerde beslissing leidt altijd tot betere resultaten.

Wat je van ons mag verwachten

Grafische weergaves van jouw dagelijkse resultaten die intern belanghebbenden zullen overtuigen. Beproefde rekenmodellen combineren ruwe data uit verschillende bronnen en verwerken deze tot overzichtelijke KlipFolio dashboards.

Heldere weergaves van alle KPI data in KlipFolio dashboards
Management dashboards met beproefde en geverifiëerde overzichten van SEM resultaten
Gecombineerde weergaves van resultaten van uiteenlopende bronnen zoals Google Analytics, Social en interne data

Actuele inzichten verbinden internationale teams

'Performance dashboards' worden vaak toegepast om het management inzicht te bieden in KPI resultaten gebaseerd op indicatoren van interne en externe bronnen. De jacht op data om deze inzichten te krijgen is inmiddels een cruciaal onderdeel van de dagelijkse routines geworden.

Het live presenteren van deze data op beeldschermen heeft, bijvoorbeeld bij internationale teams, een bijzonder positief effect op de interne samenwerking. Gebaseerd op de actuele resultaten nemen betrokkenen aantoonbaar sneller en vooral betere beslissingen om de gestelde doelen te halen.

Neem contact op voor een gratis quick-scan

Neem contact op

Hoe eenvoudiger een infographic eruit ziet, hoe meer inspanningen er achter schuil gaan

Het vereenvoudigd weergeven van grote hoeveelheden data om deze goed te kunnen interpreteren is een absoluut specialisme.

Het internet bevat een hoeveelheid informatie die elk menselijk voorstellingsvermogen te boven gaat. Het verzamelen van gedragsdata vanuit verschillende kanalen en processen en deze vertalen naar een overzichtelijke grafische weergave is daarom een flinke uitdaging maar ondertussen onmisbaar om uw resultaten te monitoren.

Dagelijks geïnterpreteerde inzichten dankzij Klipfolio dashboards

--

Neem contact op

Wekelijks een tussenbalans op hoofdlijnen

--

Neem contact op

Optimaliseer planning en vervolgstappen

--

Meer informatie

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan