Weet waar je klanten naar op zoek zijn

Keyword research biedt jou waardevolle inzichten voor de digitale transformatie van jouw organisatie. Jouw klanten zullen je vertellen waarnaar ze op zoek zijn.

Inzichten gebaseerd op data zijn cruciaal om jouw markt nog beter te begrijpen

Iedereen gebruikt keywords online, elke dag en voor nagenoeg elke vraag. Het zijn de woorden waarmee we communiceren, onszelf uitdrukken en laten zien wat we willen leren of delen. Niemand betwist dat keywords het beste fundament vormen om jouw digitale strategie op te bouwen en zo te garanderen dat jouw diensten bij de doelgroep onder de aandacht worden gebracht.

Wat je van ons mag verwachten

Onze keyword-analyse vormt de basis van jouw geïntegreerde digitale marketingstrategie. Het biedt de volgende inzichten:

Een identificatie van de 'quick-wins' voor een bliksemstart van jouw online marketing strategie
Een informatie-benchmark van de competitie, volledig gebaseerd op feiten
Creatie en uitvoering van de tactieken en van het performance management

6 stappen om de meest waardevolle klantinzichten te vinden

Door gebruik te maken van 'data tools' zoals Google, Social Media en/of 'key influencers' op jouw marktgebied maken we inzichtelijk hoe potentiële klanten zich gedragen op het internet en hoe jouw concurrenten zich online presenteren. Centagon verzekert dat de geboden inzichten volledig gebaseerd zijn op data, lokaal, nationaal of wereldwijd gesegmenteerd in verschillende doelgroepen. Op deze wetenschap kan het proces worden afgestemd voor externe of inbound communicatie.

Identificeer de keywords die u op dit moment gebruikt

Indexeer zoekvolumes en actuele posities

Groepeer keywords en het potentieel

Vergelijk competitieve informatie

Identificeer kansrijke keywords gebaseerd op externe databronnen

Stel een korte lijst samen met relevante keywords, groepen en 'quick wins'

Neem contact op voor een gratis quick-scan

Neem contact op

Traffic van hoge kwaliteit.
Het allesomvattende keyword research

Onze keyword analyses onderscheiden zich door een diepgravende analyse over de volle breedte. Het doormeten van uw huidige website, de strategie van uw concurrentie en een inventarisatie van de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt waaraan je zelf in eerste instantie niet had gedacht. Je zult een beter begrip krijgen van de markt in het algemeen en jouw positie daarbinnen in het bijzonder.

Daarnaast meten we alle 'keyword rankings' in Google voor jouw branche en bouwen een vergelijk met uw concurrentie. Op die manier ontstaat een ideale referentie die als basis kan fungeren voor jouw SEO-strategie met betrekking tot het aanbieden van de producten, oplossingen of diensten.

Vanzelfsprekend is ons team Google Gecertificeerd en zal altijd een sterke resultaatgerichte strategie worden gevolgd bij het uitvoeren van onderzoeken en het leveren van consult aan jouw organisatie.

Binnen 2 weken meer bezoekers en de eerste tastbare resultaten

Nadat de eerste onderzoeksresultaten zijn gedeeld met jouw team stellen we meestal voor op zoek te gaan naar het laaghangend fruit; keywords met een grote potentie om de volgende KPI's te bereiken:

  1. Traffic van hogere kwaliteit
  2. Beter conversies op de pagina
  3. Positiebepaling van de keywords in de 'customer journey'

Waarom? Omdat we in staat zijn het bewijs te leveren dat een benadering die is gebaseerd op data tot nieuwe traffic en meer conversie leidt of inzichten biedt die resultaten binnen twee weken kunnen verbeteren. We hopen dat u ons de kans biedt een bijdrage te leveren aan uw digitale transformatie en aan een structurele verbetering van jouw bedrijfsresultaten.

Jouw succes wordt uitgedrukt in resultaat

Internationale campagnes

Het uitvoeren van keyword tests in verschillende landen vraagt om lokale marktkennis. De wetgeving verschilt per land dus uw overkoepelend concept kan vragen om een regionale benadering. En ook verkoopgerichte activiteiten en distributie vragen om regionale interactie.

Om kort te gaan, je hebt regionale expertise in elk land nodig.

Neem contact op

Gesegmenteerde klantengroepen

Wanneer op jouw marketingstrategie een stricte segmentatie in product, geografie of merkbenadering kent zien we vaak dat veel zoekwoordresultaten op alle segmenten van toepassing zijn, ondanks de schijnbare scheiding voor de marketingfocus.

We werken altijd gebaseerd op de richting die jij aangeeft en stemmen ons onderzoek hierop af.

Neem contact op

Google
Advertising

De inzichten die we verkrijgen uit zoekwoordenonderzoek zijn vaak de input voor een ‘proof-of-concept’-fase. Deze fase bestaat uit het lanceren van een Google Advertising (Adwords campagne) in een geselecteerde markt.

De gegevens worden gebruikt voor vergelijking en om conversie te meten en vormen de input voor een integrale benadering van adverteren, content marketing en SEO.

Meer informatie

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan