Het is cruciaal vooraf te definiëren wat jouw content aan informatie dient op te leveren

Welke campagne-onderdelen zijn gepubliceerd, welke advertentiekanalen zijn toegepast? Wat is het beschikbare budget per kanaal? Welke conversie en 'engagement metrics' zijn vereist om succes te meten? Dit, en veel meer, komt samen wanneer jouw content wordt voorbereid op publicatie...

Definieer exact wat je wil weten als je niet wil verdwalen in Big Data.

Op het moment dat het volledige proces van het identificeren van jouw doelstellingen is voltooid wordt een 'release plan' ontwikkeld.

Elke afzonderlijke call-to-action, elke download, elke relevante stap in het opnemen van informatie is voorzien van een 'tag' zodat waardevolle inzichten in de resultaten verzameld worden.

Om er zeker van te zijn dat de juiste inzichten verzameld worden, is het cruciaal dat de doelstellingen vooraf helder geformuleerd zijn.

Wat je van ons mag verwachten

Niets wordt over het hoofd gezien. Alle activatiekanalen en afzonderlijke assets worden 'getagd' zodat we de resultaten kunnen monitoren omwille van voortdurende kennisopbouw en verbetering.

Een checklist op maat om kanalen, assets en budgetten te verifiëren
Slimme Tagmanager integratie en definiëren van doelstellingen met tools zoals Google TagManager en PiwikPro.
Gestructureerd account management voor Google Adwords, FaceBook en LinkedIn

Een 10-stappen checklist om er zeker van te zijn dat u niets mist

Het voorspellen van advertentieresultaten en het aansluiten van alle media-activiteiten op Analytics is een enorme opgave. Als u uw campagne niet zorgvuldig voorbereidt zult u waardevolle en noodzakelijke inzichten mislopen nadat dat de campagne is gelanceerd.

Terugkerende bezoekers, het kwantificeren van gestelde doelen, het identificeren van alle toegepaste assets en mediakanalen, het verifiëren van de calls-to-action, het stimuleren van relaties met de doelgroep, het berekenen van verwachte 'conversion rates', het controleren van uw assets en het bepalen van de doorlooptijd van uw campagnes.

Allemaal onderdelen van de 10-stappenlijst waarin we via rekenmodellen de verhouding tussen advertentiebudget en verwachtte bezoekers zo accuraat mogelijk voorspellen.

Een 10-stappen checklist om er zeker van te zijn dat je niets mist

Het voorspellen van advertentieresultaten en het aansluiten van alle media-activiteiten op Analytics is een enorme opgave. Als je de campagne niet zorgvuldig voorbereidt zult je waardevolle en noodzakelijke inzichten mislopen nadat dat de campagne is gelanceerd.

Terugkerende bezoekers, het kwantificeren van gestelde doelen, het identificeren van alle toegepaste assets en mediakanalen, het verifiëren van de calls-to-action, het stimuleren van relaties met de doelgroep, het berekenen van verwachte 'conversion rates', het controleren van jouw assets en het bepalen van de doorlooptijd van de campagnes.

Allemaal onderdelen van de 10-stappenlijst waarin we via rekenmodellen de verhouding tussen advertentiebudget en verwachtte bezoekers zo accuraat mogelijk voorspellen.

Harness the incredible potential of B2B performance marketing

Growing your business through integrated digital marketing has been proven to work. But what are the first steps to success? We will help you with this challenge and get you up to speed within a few weeks.

With our team of specialists we will execute a keyword analysis for your company, division, market segment or product/service range. Based on the outcome we will present the potential or lack of potential in drive quality traffic to your website or promotional page. For this we just need the following details:

Yes, contact me for a free quick scan!

Please provide your name

Please provide your email address

Please provide your phone number

Server unavailable, please reload this page.

Thank you!

Thank you for taking the time to contact us. We will be in touch shortly.

Voorspellende methodes

--

Neem contact op

Eigen, verdiende en betaalde kanalen

--

Neem contact op

Social release kalenders

--

Neem contact op

Op zoek naar het totaalbeeld?
Neem contact met ons op voor een concurrerend zoekresultaat scan.

Doe de scan