De toegevoegde waarde van eigentijdse, geïntegreerde en digitale B2B campagnes

Wanneer u voor het juiste marketingplatform hebt gekozen, kan de ‘return-on-investment’ van een geïntegreerde campagne significant zijn. Maar de sleutel tot succes wordt gevormd door een benadering die sterk gericht is op de doelstellingen. Centagon ontwikkelt slimme B2B marketing-oplossingen voor haar opdrachtgevers.

Geïntegreerde marketing door heel Europa

Voor het tweede jaar op rij is Centagon uitgenodigd een internationale campagne te ontwikkelen die zich uitspreidt over 14 Europese landen. Het voorafgestelde doel was om via de distributeurs in direct contact te komen met de eindgebruikers: de installateurs.

Bekijk project

Een multidisciplinaire wijze van merkontwikkeling

Na een succesvolle ontwikkeling van een nieuwe identiteit, stond Nexperia voor het uitdagende proces om aan het merk te gaan bouwen.

Bekijk deze case

De kern van merkconsistentie

Een consistente merkstructuur brengt uw organisatie naar een optimale merkherkenning en is cruciaal voor het opbouwen van een relatie met uw eindgebruikers.

Bekijk deze case

Resultaten bereiken in een multi-channel campagne

Als u het juiste marketingplatform hebt ingericht, kan de 'return on investment' van een geïntegreerde campagne significant zijn.

Bekijk deze case

Uw marketing: centraliseren of decentraliseren?

Wat is het effect wanneer een centraal ontwikkelde strategie wordt toegepast op een multiculturele markt waar niet alleen de taal verschilt maar ook regionale ondernemingsculturen van invloed zijn op uw oorspronkelijke ideeën?

Bekijk deze case

City marketing: betere resultaten, eenvoudigweg door van buiten naar binnen te kijken

Door te denken vanuit gebruikersperspectief in plaats van de noodzaak om 'online te gaan', hebben Centagon en VenloPartners een innovatieve website ontwikkeld.

Bekijk deze case

Case: Custers - De creatie van een effectief 'Royal Brand'

Een Royal Dutch Brand: de vertaling van huisstijl richtlijnen naar een effectieve uitvoering in design en communicatie gericht op de eindgebruiker

Bekijk de case

Google Data Studio - voor- en nadelen

De eigen dashboardingtool van Google, Data Studio, is een redelijk gebruiksvriendelijke oplossing voor dashboarding. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Google Data Studio - 3 Eenvoudige Tips

Google Data Studio heeft voor- en nadelen: het is gratis, toegankelijk en snel, maar het ontbreekt aan flexibiliteit in bepaalde situaties. Lees meer >>

Lees meer

Ontdek het effect van geïntegreerde marketing

Op basis van jarenlange ervaring begeleiden onze digitale experts u door het proces van online verkeer tot lead generatie.

Samen met u inspireren wij onze creatieve professionals om een online aanwezigheid te ontwikkelen met één doel voor ogen: het converteren van leads naar sales.

Neem contact op om meer te weten te komen over geïntegreerde marketing.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in

Vul hier uw emailadres in

Server unavailable, please reload this page.

Dank u!

Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen contact met ons op te nemen. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.